Πώς θα σου φαίνονταν αν είχες την ευκαιρία να γευτείς δωρεάν λουκουμάδες μέσα στη Σαββατιάτικη βόλτα σου; Να απολαύσεις λαχταριστές γεύσεις με μία μόνο στάση στο κέντρο; Αύριο, 9/11, στην ξακουστή γωνιά της Ικτίνου με τη Ζεύξιδος, το άρωμα της ζύμης, της σοκολάτας και του μελιού, θα σου δείξει τον δρόμο. Κάθε μπουκιά από τους λουκουμάδες που θα κεραστείς, θα είναι άλλη μια στιγμή στην πορεία του Dada΄s House, του «σπιτιού» που εδώ και ένα χρόνο σου προσφέρει παραδεισένιες γεύσεις.

Το Dada΄s House έχει γενέθλια!

Και σου προσφέρει δωρεάν λουκουμάδες στην Ικτίνου 18, για να σου θυμίσει πως ένα γευστικό κέρασμα είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη μέρα. Φρεσκοτηγανισμένοι, πληθωρικοί λουκουμάδες βουτηγμένοι στο μέλι και πασπαλισμένοι με κανέλα ή με λαχταριστή σοκολάτα, σε καλούν για να τους δοκιμάσεις και να σβήσεις κι εσύ ένα κεράκι για τα γενέθλια του πιο «νόστιμου» spot της πόλης.

Αυτό το Σάββατο, ανάμεσα στις 17.00-18.00, κάνε μια στάση στη βόλτα σου. Άσε τη νοσταλγία από το άρωμα των λουκουμάδων να σχηματίσει το πιο όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπο σου.