Πάρα τον υποτιμητικό τρόπο που χρησιμοποιούμε στο σχήμα λόγου όταν λέμε «βάλε λίγη σάλτσα» εννοώντας ότι έτσι θα καλύψουμε κάτι που δεν είναι και τόσο ουσιαστικό, στη μαγειρική – ευτυχώς – δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι σάλτσες, τα dressings, τα dips, οι σαλάτες σε μορφή αλείμματος (οι γνωστές “αλοιφές”) δε σκεπάζουν τις γεύσεις των υπόλοιπων υλικών. Αντιθέτως τις αναδεικνύουν και επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για να προκύψουν νέες ιδέες από τους επαγγελματίες της εστίασης.

Η Condito, η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που ειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα των τροφίμων, έχει μία οργανωμένη σειρά προϊόντων και λύσεων για όλους επαγγελματίες της εστίασης από καταστήματα με snacks και street food έως εστιατόρια κάθε είδους και κουζίνες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων. Η εταιρεία, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο των τροφίμων, διαθέτει την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία για να συνεργαστεί με τους επαγγελματίες πάνω στις ανάγκες τους σε προϊόντα, συνταγές αλλά και τις καλύτερες λύσεις από πλευράς κόστους.

Ποιότητα, ποικιλία και συσκευασίες για όλες τις ανάγκες

Η ποιότητα στην Condito είναι προτεραιότητα και είναι η βάση κάθε συνεργασίας της. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι η διαρκής ενημέρωση γύρω από τις τάσεις στη σύγχρονη διατροφή, τους σύγχρονους τρόπους παραγωγής και την αναζήτηση νέων γεύσεων.

Έτσι, για παράδειγμα δεν προτείνει μόνο μία μουστάρδα αλλά έχει και διάφορους άλλους τύπους, όπως Wholegrain, Dijon, μουστάρδα με μέλι, με πάστα ελιάς, με μέλι, με θυμάρι, μέλι ή άρωμα τομάτας και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Επίσης υπάρχουν σειρές προϊόντων με μουστάρδα, κέτσαπ και μαγιονέζα που είναι χωρίς γλουτένη, χωρίς πρόσθετα γλυκαντικά και συντηρητικά. Πρόκειται για τα προϊόντα με την ένδειξη «free».

Επίσης εκτός από τα προϊόντα που σχετικά με την κέτσαπ, τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα, υπάρχουν προτάσεις σε dressings και dips αλλά και άλλες sauces, όπως Γλυκόξινη, Barbeque, Mexicana, Caesar’s Dressing, Thousand Islands, καραμελωμένα κρεμμύδια. Όσο για τις «αλοιφές» που αναφέραμε παραπάνω η ποικιλία είναι επίσης μεγάλη από τις κλασσικές επιλογές, όπως ρώσικη, κηπουρού, πάπρικα μέχρι παντζαροσαλάτα, τονοσαλάτα, κοτοσαλάτα, σαλάτα με σουρίμι, χούμους.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα αυτού του είδους μη ξεχνάμε ότι είναι εκτός ψυγείου μέχρι να ανοιχτούν, που σημαίνει ότι σας διευκολύνουν στην οργάνωση και την αποθήκευση. Μία άλλη σημαντική παράμετρος είναι ότι τα προϊόντα της Condito  είναι διαθέσιμα σε ποικιλία συσκευασιών από φακελάκια των 15ml και βαζάκια 30ml, κανάτες, μπετονάκια μέχρι και κουβάδες των 10kg. Έτσι ανάλογα με τον χώρο αποθήκευσης και προετοιμασίας που έχει στη διάθεσή του ο κάθε επαγγελματίας, μπορεί να επιλέξει και αντίστοιχες συσκευασίες.

Μια ελληνική εταιρεία, λοιπόν, έχει καταφέρει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στα ποιοτικά standars αλλά και στις ανάγκες των χώρων εστίασης διευρύνοντας συνεχώς τους ορίζοντές της. Γνωρίζοντας τους ανθρώπους της από κοντά και συζητώντας μαζί τους για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, θα το διαπιστώσετε και εσείς.

Δείτε όλη τη σειρά προϊόντων στην επίσημη ιστοσελίδα της Condito.

Επικοινωνία
Condito Α.Ε.Β.Ε.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, ΝΒ6, 57 022
Θεσσαλονίκη

E: [email protected]
Τ: 2310 795055
Φ: 2310 796182