banner
banner

Θεσσαλονίκη: Πατσάς και ξενύχτι πάνε μαζί – 3+2 προτάσεις

Μετά από ένα δύσκολο ξενύχτι ο πατσάς είναι το γιατροσόφι κάθε μερακλή. Είναι μία «ιεροτελεστία»...

Café Bazaar

Σε μια συνάντηση γεύσεων από τη Νότιο Ευρώπη, την Ελλάδα έως και τον Πόντο θα γευτείτε διάφορα πιάτα

Η «επέλαση» της λαγάνας στα Γατίδης Fresh!

Φέτος, στα καταστήματα Γατίδης Fresh η λαγάνα έχει την τιμητική της! Δημιουργήσαμε για εσάς πεντανόστιμες...

«IN CRUST WE TRUST» είναι το μότο του κι αυτό «βγαίνει»...

Σε ένα λιτό και εξαιρετικά καλαίσθητο χώρο, η πίτσα από το Fat Guys συνδυάζεται...

7 Years «To Manitari» Cocktail & SAX Night

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το εστιατόριο "Το Μανιτάρι" γιορτάζει 7 χρόνια δημιουργίας και γεύσης. Η Βραδιά...

Γαστρονομικό Project: Δήλωσε ενδιαφέρον για την επιχείρησή σου!

Το 1ο Thessaloniki Restaurant Days αποτελεί ένα ιδιαίτερο Γαστρονομικό Project του biscotto thessaloniki. Πρόκειται για...

Ημέρα της Ευρώπης: Γιορτή γαστρονομίας και πολιτισμού στη Villa Bianca

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Θεσσαλονίκης, με φορέα υποδοχής τη Διεύθυνση Πολιτισμού και...

Τηγανιά με συκωτάκια πουλερικών και δενδρολίβανο

Ένταση στις γεύσεις για ξεχωριστούς ουρανίσκους... Υλικά: 500 γρ. συκωτάκια πουλερικών 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 6 μανιτάρια σε...

Creperie

Πολύ γνωστός χώρος για γρήγορο, ιδιαίτερο και πολύ νόστιμο φαγητό. Club σάντουιτς με φύλλο...

Φούρνοι και Ζαχαροπλαστεία στη Θεσσαλονίκη που ξεχωρίσαμε

Είναι τα σημεία της πόλης που σε ελκύουν με τις λαχταριστές τους γεύσεις, αλλά...

B Restaurant: η αναζωογονητική πρόταση του κέντρου

Το μενού του B Restaurant υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι που ανανεώνεται κάθε 6 μήνες

Χοιρινό με σέλινο και σάλτσα αυγολέμονο

Φαγητό με πλούσιο άρωμα και γεύση. Συνδυασμός που αγαπιέται και θυμίζει φαγητά της γιαγιάς... Υλικά: 1...

Spitaki | Η κορυφαία συνεργασία του καλοκαιριού για Cocktails και Σύγχρονη...

Το να υπάρχει ένα κατάστημα από το 1982 και να είναι αποτυπωμένο στο μυαλό...

Την Καθαρά Δευτέρα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πσαρά!

Θέλετε να είστε βέβαιοι ότι βάζετε ολόφρεσκα θαλασσινά στο τραπέζι σας την Καθαρά Δευτέρα;...

Petit Four

Ανοιχτά: 9:00 - 21:30 Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως εδώ και 5 χρόνια η Καρόλου...

Εστίαση: Οι 8 κορυφαίες μελλοντικές τάσεις στα μενού

Η Unilever Food Solutions, παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική εξυπηρέτηση φαγητού, κυκλοφόρησε την πρώτη της έκθεση Future...

Delivery Map_Skg: Thess Bao delivered by efood

Όταν δεν πηγαίνεις εσύ στο εστιατόριο, έρχεται το εστιατόριο σε σένα… delivered by efood #restaurantathome Ο...

Συνταγή: Καλοκαιρινή σαλάτα με Αγγουράκι και Κολοκύθι

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Ο Μπάμπης

Από το 1983 μας σερβίρει κρέατα παραδοσιακά φτιαγμένα, με έμπνευση και μεράκι, σε έναν...

Γευστικές Πέμπτες με menu 10€ στο Mediterranean Cosmos!

Στο Mediterranean Cosmos οι Πέμπτες είναι απόλυτα γευστικές! Γιατί κάθε Πέμπτη, τα καταστήματα εστίασης και...

τα πιο πρόσφατα