Η ελληνική εστίαση πρωταγωνιστεί στα Estia Awards 2018 

Μία πλειάδα αξιόλογων παραδειγμάτων ποιότητας και καινοτομίας στην ελληνική εστίαση θα επιβραβεύσουν τα Estia Awards 2018 την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Gazarte στην Αθήνα. Παρουσιαστές της λαμπερής τελετής απονομής θα είναι η Ιωάννα Σταμούλου και ο Βησσαρίων Παρθένης.

Επιχειρήσεις από όλη τη χώρα

Οι επιχειρήσεις που θα βραβευτούν είναι αντιπροσωπευτικές τόσο του γαστρονομικού πλούτου της Ελλάδας, όσο και των νέων concept που χαρακτηρίζουν την ελληνική εστίαση. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν επιχειρήσεις απ’ όλη την χώρα και απ’ όλα τα είδη επιχειρήσεων εστίασης.

Στόχος των Estia Awards 2018

Στόχος των βραβείων είναι να αναδείξουν τους καλύτερους του κλάδου, αλλά και τις επιμέρους πρακτικές που εμπνέουν υγιή ανταγωνισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα της υπηρεσίας που λαμβάνει ο καταναλωτής. Ανάμεσά στους διακριθέντες της περσινής διοργάνωσης περιλαμβάνονται ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων όπως: Simply Burgers, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Starbucks, Kayak, Chillbox, Today Group, Crepa Crepa, e-food, Forky, Delivery.gr, Blé, Yiamas Gastro Bar και Coffeelab Microroasters.

Τα βραβεία διοργανώνει η Boussias Communications και η έκδοση Hotel&Restaurant.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία, αλλά και για να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής σε ζωντανή μετάδοση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.estiaawards.gr.

Αθήνα Αφιερώματα - Θέματα