banner
banner

#instarecipes | Γρανίτα μπίρας: Όταν λες πιάσε μια πραγματικά παγωμένη!

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας La Chef Levi,...

Let Eat be: Εκεί που η πρώτη ύλη και η εμπειρία...

Το Let Eat Be είναι νέο κατάστημα που έκανε την εμφάνιση του πριν από...

Πάμε μαΓΗρεύοντας: Μέρες Κλιματικής Μαγειρικής σήμερα σε γνωστό στέκι στα Κάστρα

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου το βράδυ, το Εστιατόριο "Τοίχο Τοίχο" συμμετέχει στη δράση "Πάμε...

Τα ΒορΟινά επιστρέφουν στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης με πλούσιες εκδηλώσεις

Η εκδήλωση γευσιγνωσίας οίνων και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, με τη συμμετοχή των οινοπαραγωγών-μελών...

New Entries in Town

5 χώροι που λειτουργούν εδώ και λίγο καιρό αλλά έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ο...

Aperito

Ανοιχτά: 19:00 - 03:00 Διαχρονικό, ρομαντικό, απλό, φιλικό και απέριττο. Ένας χώρος επικοινωνίας και ψυχαγωγίας,...

Η Παύλου Μελά καλωσορίζει ένα old school party με smashed burgers...

Την Παρασκευή 24/11 συναντιόμαστε στο πιο άχαστο Old School Party στο BALBOA στο κέντρο...

Ο Γύρος της Ελλάδος | Παραδοσιακά, ελληνικά και νόστιμα

Στη Θεσσαλονίκη, όταν ακούμε για τον Γύρος της Ελλάδος δεν πηγαίνει το μυαλό μας...

Το tre. είναι η ανανεωμένη πρόταση στη Σοφούλη

Οι υπεύθυνοι του tre. υπογραμμίζουν το μότο «Living with style» και το εννοούν καθώς...

7 νέες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη για καφέ, street food και ξεχωριστές...

Επτά χώροι που λειτουργούν εδώ και λίγο καιρό αλλά έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις ο...

Biscotti Tsoungari: Το μαγικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής που δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα από...

Όταν πρόκειται για κάτι τόσο οικείο και καθημερινό όπως τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, τότε το...

Η MISKO ενισχύει την πρωτοβουλία #cook4heroes σε συνεργασία με τον...

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η MISKO στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων...

Κάβα Δήμος: Ανακαλύψαμε ‘διαμαντάκια’ για τους φίλους του κρασιού στα Ανατολικά

Οι φίλοι του κρασιού αυξάνονται όσο ο ελληνικός αμπελώνας αλλά και οι ενημερωμένες κάβες...

5 Days Set Brunch Menu στο biscotto coffee+ | Σάββατο 24.10...

5 Days Brunch…για Μικρούς & Μεγάλους! Για όσους σηκώνονται νωρίς, για όσους το καθυστερούν λίγο,...

Η ομάδα του Ramen Tales παρουσιάζει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία

Η ομάδα του Ramen Tales με chef τον Γιάννη Τρασανίδη παρουσιάζει μια ξεχωριστή γαστρονομική...

Στον Παλαίο Άγ. Αθανάσιο, υπάρχουν καλά κρυμμένοι θησαυροί που δεν πρέπει...

Στον οικισμό του Παλαιού Αγ. Αθανασίου με την μαγευτική θεά στο Βόρα βρίσκεται η...

Best of Delivery & Take Away | Η Καντίνα της Αννούλας

Η Καντίνα της Αννούλας, μια ιδέα που δημιουργήθηκε από τον Τάσο και την Αννούλα...

Τρεις βραβευμένοι σεφ μαγειρεύουν τα δικά τους bao bun για καλό...

Ο φετινός χειμώνας ξεκινάει τόσο δυναμικά και θα είναι γεμάτος εκπλήξεις. Τρεις από τους...

Το Thessbrunch επιστρέφει δυναμικά: Δες το ανοιξιάτικο πρόγραμμα και κάνε την...

Οι ξενοδόχοι της Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι εξακολουθούν να εμπιστεύονται και να...

Τα ‘The Dinners’ συνεχίζονται φιλοξενώντας τον chef του εμβληματικού Βαρούλκο Restaurant

Τα “The Dinners” συνεχίζονται δυναμικά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου φιλοξενώντας τον chef Giannis Parikos,...

τα πιο πρόσφατα