Πολλοί το περιγράφουν ως το «διαμαντάκι» που αξίζει να ανακαλύψεις στην περιοχή της Χαριλάου. Ρουστίκ ατμόσφαιρα αλλά και αντίστοιχο ύφος στην κουζίνα. Πιάτα που θυμίζουν άλλες εποχές, την αστική κουζίνα της Θεσσαλονίκης με τα κλασσικά πιάτα του κυριακάτικου τραπεζιού αλλά και με σύγχρονες νότες. Φαγητά μαγειρευτά αλλά «εστιατορικά» και ως προς την παρουσίαση, ορεκτικά, ψητά κρεατικά, θαλασσινά και ψάρια όλα με ένα κοινό στοιχείο, προσεκτικά επιλεγμένα και μαγειρεμένα με έμπνευση. Δε λείπουν και οι προτάσεις ημέρας, που καλό είναι να λάβετε υπόψη γιατί αναδεικνύουν επίσης τη φιλοσοφία της κουζίνας.

Η ποικιλία σε μεζέδες και σε σαλάτες πάντα με υλικά εποχής πλαισιώνουν ιδανικά τα κυρίως πιάτα και είμαστε σίγουροι ότι μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο «δύσκολο» της παρέας αφού μπορεί να επιλέξει από φαγητά κατσαρόλας και φούρνο έως ζυμαρικά, της ώρας, πιάτα με θαλασσινά και ψάρι.

Εκεί που σίγουρα δε θα δυσκολευτεί κανείς είναι η επιλογή μπύρας για να απολαύσεις τις προτάσεις του chef. Νύμφη, Μάμος, Amstel, Άλφα, Fischer, Heineken, Amstel Radler και Amstel Free σας περιμένουν παγωμένες.

Διεύθυνση
Μαρασλή 6, Χαριλάου
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
2314031000

Ανοιχτά
12:00 – 01:00
Δευτέρα κλειστά