banner
banner

Πού τρώμε καλό μπακαλιάρο σκορδαλιά στη Θεσσαλονίκη

Έφτασαν οι μέρες που ο μπακαλιάρος σκορδαλιά έχει την τιμητική του κι εμείς ανυπομονούμε...

Το Καρνάγιο: Το πολυσυζητημένο ουζερί το συναντάμε, πλέον, στην Καλαμαριά

Το Καρνάγιο, το εναλλακτικό ουζερί της Θεσσαλονίκης, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια ανοδικής πορείας...

Στο γραφικό λιμανάκι του θα γευτείς εκλεκτά ψάρια από τα καϊκια...

Απο το 1971 στον Όρμο Παναγιάς στη Χαλκιδική, στο γραφικό λιμανάκι του χωριού δίπλα...

Σε καλεί για μεζέ στην πιο γνωστή τσιπουρογειτονιά της Θεσσαλονίκης

Το μεζεδοπωλείο «Μεζέ bar…με ή χωρίς…» βρίσκεται στην πιο γνωστή τσιπουρογειτονιά της Θεσσαλονίκης. Εδώ μπορεί...

Το ταβερνάκι όπου ο χρόνος έχει σταματήσει και προσφέρει μοναδικές γεύσεις...

Σε αυτή την αυθεντική ψαροταβέρνα με ιστορία, που λειτουργεί από το 1960, ο χρόνος...

Στο ουζερί Αρόδο απολαμβάνεις ολόφρεσκα ψάρια απευθείας από τα ψαροκάικα

Σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον με στοιχεία πλοίου στη διακόσμηση και θέα στην θάλασσα, απολαμβάνουμε απίστευτη...

Frutti di Mare: μια πρωτοπόρα γαστρονομική πρόταση

Είναι το πρώτο fish bar της Θεσσαλονίκης και όπως είναι αναμενόμενο τα πιάτα του μυρίζουν θάλασσα

Χαλκιδική: Στον Μπακάλη και τον χειμώνα για τα πιο νόστιμα θαλασσινά...

Το οικογενειακό εστιατόριο ΜΠΑΚΑΛΗΣ όλο το χρόνο προσφέρει στους επισκέπτες ότι καλύτερο υπάρχει στις...

Τα Κάστρα: Όμορφη θέα, όμορφα χρώματα, πλούσιες γεύσεις και αρώματα

Στη Νέα Ποτίδαια, πάνω ψηλά στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, άνοιξε το 2012 η...

Μεγάλες μερίδες, φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες, δροσερή αυλή. Ακούγεται διαμαντάκι, ε;

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, χτυπά ο παλμός της γεύσης. Η Σοροκάδα Ίμβρου και τα νόστιμα...

Σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη για φρέσκο ψάρι από τους...

Η ταβέρνα "Ρετζίκας" ανοίγει ξανά τις πόρτες της καθημερινά για να υποδεχτεί την άνοιξη και...

Το Μαϊάμι γράφει ένα νέο γαστρονομικό κεφάλαιο

Όταν ένα εστιατόριο έχει αδιάλειπτη και επιτυχημένη παρουσία από το 1945 καταλαβαίνεις ότι τίποτα...

Στεγάζεται στο καφενείο του ψαρά και οι ουζομεζέδες του μυρίζουν θάλασσα

Το Εν Πλω βρίσκεται στο απόλυτο μπαλκόνι, στην παραλία της Αρετσούς και στεγάζεται στο...

Οι καλύτερες διευθύνσεις στη Θεσσαλονίκη για ούζο, μεζέ και καλή παρέα...

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι κάτι παραπάνω από μια εποχή, είναι θεσμός, είναι ιδέα! Θέλει...
Σαρακοστή

Σαρακοστή στη Θεσσαλονίκη: 7 μενού που πρέπει να δοκιμάσειςΣαρακοστή 

Η Σαρακοστή, μεταξύ άλλων, έχει συνδεθεί και με τα ειδικά μενού και με τις...

Στον Πρίγκιπα για φρέσκα ψάρια με το τραπέζι μπροστά στο κύμα

Από τις πιο διαχρονικές οικογενειακές επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης είναι ο Πρίγκιπας, που προσμετρά περισσότερα...

Σταύρος Ουζερί-Ταβέρνα: Πρώτη επιλογή στο Καραμπουρνάκι

To 1966 o Σταύρος Στεφανίδης εγκαινιάζει το καφεζυθοπωλείο του στην Καλαμαριά. Το 1990 μετακομίζει...

Βγαίνουμε για καφέ, ποτό και φαγητό στην Περαία

Η Περαία είναι πρώτη στη λίστα των προτιμήσεων μας όταν σκεφτόμαστε πού θα πάμε...

Ήταν το 1932 όταν το πρώτο καφεζυθεστιατόριο για τους ψαράδες έστρωσε...

Ένα τραπέζι μπροστά στη θάλασσα είναι η αρχή μιας απ’ τις πιο γευστικές ιστορίες...

Τα Μπακαλιαράκια του Αρίστου

Η ιστορία ξεκινά κάπου στο 1910, όταν ο πατέρας του Αρίστου, ανοίγει στην οδό...

τα πιο πρόσφατα