Στην Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε μια ομάδα που έβαλε σκοπό της να στρέψει τον καθέναν από εμάς σ’ έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Και ο τρόπος τους; Μάλλον εντυπωσιακός! Αρκεί να σου παραθέσω τους τίτλους των δράσεων τους: Μάθημα… ακροβατικής για παιδιά, γνωριμία με τον Όλυμπο, νυχτερινή πεζοπορία στο Σέιχ Σου, πεζοπορία στον Χορτιάτη με το σκυλάκι σου, εξόρμηση με πεζοπορία στον Παλαιό Παντελεήμονα, πεζοπορία και Yoga στο όρος Πάικο, πεζοπορία και μελισσοκομία στον Ταξιάρχη!

Τα events του Stay Strong, τον Οκτώβρη!

Το Stay Strong, δημιουργεί μια σειρά δράσεων μέσα στον Οκτώβρη, την οποία, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά, εδώ.

Έτσι λοιπόν, ακολουθούν:

Την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, το Stay Strong, διοργανώνει ένα outdoor παιδικό event, το Active Kids Morning, στην αυλή του Biscotto στο Mediterranean Cosmos, με:
Μουσικοκινητική παιδιών (για παιδιά από 3 ετών) και
Ακροβατική παιδιών (για παιδιά από 6 ετών)!

To Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, το Stay Strong, διοργανώνει Νυχτερινή πεζοπορία στο Σέιχ Σου! Μετά τις 4 προηγούμενες επιτυχημένες νυχτερινές μας εξορμήσεις στο Σέιχ Σου και κατόπιν δική σας ζήτησης, έρχεται η επόμενη: “Νυχτερινή πεζοπορία vol.5”!

Την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, το Stay Strong, διοργανώνει, Πεζοπορία στον Χορτιάτη με το σκυλάκι σου! Mία ακόμα πεζοπορία αφιερωμένη στον σκύλο σου, για να περπατήσετε μαζί στα ωραιότερα μονοπάτια του Χορτιάτη!

Την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, η παρέα της ΚοινΣΕπ Stay Strong Events οργανώνει μια όμορφη εξόρμηση με πεζοπορία, γεμάτη με τα πρώτα φθινοπωρινά χρώματα και αρώματα της φύσης στο μαγευτικό χωριό του Παλιού Αγίου Παντελεήμονα!

Την Κυριακή, 31 Οκτωβρίου, το Stay Strong σας προσκαλεί για μια ξεχωριστή εξόρμηση με πεζοπορία και Yoga στο Βουνό Πάικο!

Εβδομαδιαία outdoor μαθήματα στη Νέα παραλία

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. Θα δημιουργηθούν ΚΑΙ παιδικά τμήματα!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ*

Δευτέρα: Ακροβατική για παιδιά, 06:00 μ.μ.
Δευτέρα: Yoga 07:00 μ.μ.
Τετάρτη: Yoga 10:00 π.μ.
Τετάρτη: Abs’n’Hips 07:00 μ.μ.
Πέμπτη: Pilates 07:00 μ.μ.

*Το πρόγραμμα μπορεί να αναπροσαρμοστεί.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στη μετάδοση του covid 19.

Πακέτο Α (απογευματινά μαθήματα): Κόστος ανά μήνα: 25€
Πακέτο Β (απογευματινά και πρωινά μαθήματα): Κόστος ανά μήνα: 35€
Πακέτο παιδικών μαθημάτων (από 6 ετών): Κόστος ανά μήνα: 20€ + 1 μάθημα δώρο!
Τιμή συμμετοχής για Drop-In σε κάθε μάθημα (παιδικό ή ενηλίκων): 5€ (δήλωση συμμετοχής έως 24 ώρες πριν, εφόσον υπάρχουν θέσεις.)

Μετά την εγγραφή σας, θα σας σταλεί e-mail με όλες τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της κράτησης σας. Τα τμήματα θα πραγματοποιούνται με συμμετοχή 4 ατόμων τουλάχιστον.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας:

– Στρωματάκι

– Αντισηπτικό

– Μάσκα (όχι κατά την ώρα του μαθήματος)

– Μια μικρή πετσέτα

– Μπουκαλάκι νερό

– Αντικουνουπικό

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και οι κατάλληλες αποστάσεις. Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο messenger αλλά και στο email [email protected]

Λίγα λόγια για το Stay Strong Events…

To Stay Strong Events είναι μια ομάδα ανθρώπων, με κύρια δραστηριότητα τους τη διοργάνωση fitness εκδηλώσεων: εξορμήσεις στη φύση, fitness festivals, διαδραστικά event για παιδιά και πολλά άλλα, με σκοπό τη κινητοποίηση του κόσμου να στραφεί σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, μέσα από τη σωστή διατροφή, την άσκηση, την κοινωνικοποίηση, την επαφή με τη φύση.

Facebook, Stay Strong

Instagram, Stay Strong