Ένα ακόμη biscotto workshop στα πλαίσια της σειράς Business Coaching series, με θέμα «Διαχειριστείτε την αρνητική κριτική στην επαγγελματική σας ζωή και κερδίστε!» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου  στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos 

«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποφύγεις την κριτική…Να μην κάνεις τίποτα, να μη λες τίποτα, να είσαι τίποτα..»
Αριστοτέλης
Για πολλούς το να εκτίθενται σε κριτική από άλλους, χτυπάει μια ευαίσθητη χορδή και τους κάνει να νιώσουν ευάλωτοι. Η αρνητική κριτική δημιουργεί συναισθήματα άμυνας, θυμού, στεναχώριας, ντροπής και απόρριψης.
Γενικότερα η αρνητική κριτική αποτελεί ένα μαύρο σημείο στις διαπροσωπικές αλλά και επαγγελματικές μας σχέσεις. Αρκετοί επαγγελματίες αποφεύγουν την κριτική, φοβούμενοι μην πέσουν θύμα της και συμμορφώνονται με συμπεριφορές και καταστάσεις που δεν τους εκφράζουν.
Η αντιμετώπιση αυτού του είδους της κριτικής – που μερικές φορές είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή- έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις.
Στόχος της ομιλίας είναι να αποκρυπτογραφήσει την αιτία της κριτικής – θετικής ή αρνητικής – και να δώσει συγκεκριμένα tips διαχείρισής της με στόχο την απρόσκοπτη επαγγελματική επιτυχία.
Η σειρά ομιλιών Business Coaching Series θέλει να δώσει εργαλεία στους επιχειρηματίες και να τους κινητοποιήσουν προς μια καλύτερη επαγγελματική καθημερινότητα.

Παρουσίαση : Θέμης Σαρανταένας/ Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018
Έναρξη: 20:15
Facebook event: ΕΔΩ

Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του MediterraneanCosmos.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Βιογραφικό Εισηγητή:

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών/Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.gr&www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα οκτώ χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ OrealHellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μαρκετινγκ (TradeMarketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ OrealProfessionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλοςτου HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) &του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή MarketinginPractice που προβάλλεται στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας

workshop biscotto community