Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Με αφορμή το βιβλίο «Ο Νόμος της Επιτυχίας» σε δεκαέξι μαθήματα του Napoleon Hill θα παρουσιαστεί το έβδομο μάθημα σε μορφή workshop με τίτλο :
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ : Ο Ενθουσιασμός: Αναπτύσσοντας δυναμική προσωπικότητα

Ο Ενθουσιασμός είναι η νοητική κατάσταση που σε εμπνέει και σε ξεσηκώνει να αφιερωθείς στην εργασία που έχεις αναλάβει. Κάνει και κάτι περισσότερο: είναι μεταδοτικός και επηρεάζει όχι μόνο τον ενθουσιώδη, αλλά και όλους εκείνους με τους οποίους έρχεται σε επαφή.
Ο ενθουσιασμός έχει με τον άνθρωπο την ίδια σχέση που έχει ο ατμός με την ατμομηχανή: είναι η ζωτική κινητήρια δύναμη που γεννά τη δράση.
Ανακάτεψε ενθουσιασμό με τη δουλειά σου και αυτή δεν θα μοιάζει πια σκληρή ή μονότονη. Ο ενθουσιασμός ενεργοποιεί ολόκληρο το σώμα σου, και έτσι χρειάζεσαι τις μισές από τις συνηθισμένες ώρες ύπνου, ενώ ταυτόχρονα θα βγάλεις δύο με τρεις φορές περισσότερη δουλειά απ’ όση βγάζεις σε μια συγκεκριμένη περίοδο χωρίς να κουραστείς.

Παρουσίαση:  Πασχάλης Καράμπελας  -Σύμβουλος Έκδοσης

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 20 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community