Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το Αυτοσαμποτάζ και το πως εμείς εμποδίζουμε τη σύνδεση με τον εαυτό μου.

Έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να προσπαθείς να πετύχεις έναν στόχο και, ενώ πιστεύεις πως ξέρεις επ’ ακριβώς τι πρέπει να κάνεις, να δυσκολεύεσαι και να καταλήγεις σε ερωτήματα όπως «Γιατί συνεχίζω να το κάνω αυτό;» ή «πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό σε εμένα;». Εάν μια τέτοια περιγραφή σου ακούγεται οικεία, τότε πολύ πιθανόν να υπηρετείς πιστά ένα μοτίβο αυτό-σαμποτάζ! Το αυτό-σαμποτάζ είναι οποιαδήποτε συμπεριφορά μας αποτρέπει απ’ το να κατακτήσουμε τους στόχους μας, μας κρατά πίσω στήνοντας συνεχώς παγίδες στον εαυτό μας και αποτρέποντας οποιαδήποτε σύνδεση με το κέντρο μας.

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις εάν αυτό-σαμποτάρεσαι και τι μπορεί να σε οδηγεί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές…
Εάν θέλεις να σταματήσεις να στήνεις παγίδες στον εαυτό σου…
Τότε αυτό το workshopείναι είναι για σένα!

Παρουσίαση: Βασιλική Παππά- Ψυχολόγος Α.Π.Θ., ΜΒΑ-Εκπ. Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 11 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Αυτοσαμποτάζ: Εμποδίζοντας τη σύνδεση με τον εαυτό μου: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.