Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τα Ανθοϊάματα Bach και το πως επηρεάζουν τα συναισθήματά μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Απριλίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

‘Ισορροπία, αρμονία, χαρά, πληρότητα’.
Είναι οι λέξεις που εκφράζουν όσους έχουν αισθανθεί την ευεργεσία από τα ανθοϊάματα Bach. Τα ιάματα Bach είναι μία συμπληρωματική θεραπεία, που σκοπεύει στην επίτευξη της αυτογνωσίας, την αποφυγή των περιοριστικών πιστεύω, και την ενδυνάμωση του θετικού μέσα μας.
Τα ανθοϊάματα Bach ασχολούνται αποκλειστικά με το συναίσθημα: Γιατί κάνω αυτό που κάνω και πώς νοιώθω που το κάνω. Σκοπός του Dr Bach, του Άγγλου γιατρού που ανακάλυψε το σύστημα πριν 80 χρόνια, ήταν να δίνει ηρεμία στο φόβο, αγάπη στο θυμό ή καλή, στην κακή εικόνα του εαυτού.Στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, η Ελπίδα Ταραντίλη θα μιλήσει για τα συναισθήματα της καθημερινότητας, και τον τρόπο με τον οποίο καθορίζουν τις αποφάσεις μας και τη ζωή μας, μέσα από τη ματιά των ανθοϊαμάτων Bach.
Ακολουθεί ενότητα ερωταποκρίσεων, όπου μπορείτε να φέρετε προς συζήτηση τις απορίες σας, και πρακτικά παραδείγματα που σας αφορούν.
Το σύστημα ανθοϊαμάτων μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία,και να εκπαιδευτούν σε αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Ο Dr Bach ήθελε να δημιουργήσει ένα σύστημα απλό, χωρίς δυσνόητους όρους και χωρίς την προϋπόθεση να είναι κανείς γιατρός. Αυτός είναι ο λόγος που έχει κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο, τόσο διασημοτήτων, όσο και καθημερινών ανθρώπων.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Ελπίδα Ταραντίλη, MSc, BFRPείναι διαπιστευμένη σύμβουλος ανθοϊαμάτων Bach από το Bach Centre της Αγγλίας, μέλος του διεθνούς συλλόγου πιστοποιημένων ανθοθεραπευτών (Bachfoundationregisteredpractitioners) του Ιδρύματος Bach και ιδρύτρια του BachInstituteHellas. Ηγείται ομάδων εκπαίδευσης στο σύστημα θεραπείας με ανθοϊάματα Bach και οργανώνει συμβουλευτικές συνεδρίες για ιδιώτες, ζώα, καθώς και για το έμψυχο δυναμικό επιχειρήσεων.Έχει οριστεί από το Bach Centre να παράσχει σε αποκλειστικότητα για την ελληνική επικράτεια, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης από Απόσταση (DLP-DistanceLearning Programme) στα ελληνικά, Επίπεδο 1 (Level 1). Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια BFTP1, με την αδειοδότηση παροχής της Διεθνούς πιστοποίησης στη Βασική εκπαίδευση Επιπέδου 1.

Παρουσίαση: Ελπίδα Ταραντίλη- Πιστοποιημένη σύμβουλος & εκπαιδεύτρια από το Κέντρο Μπαχ Αγγλίας

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 11 Απριλίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community