Ο Taron Egerton μεταμορφώνεται σε Elton John για την επερχόμενη βιογραφική ταινία Rocketman, του Βρετανού βετεράνου της μουσικής.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2019 και ήδη έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες του 29χρονου ηθοποιού ως sir Elton John. Μάλιστα, ο Taron μίλησε πρόσφατα για την ταινία και αποκάλυψε στο MTV, ότι «λάτρεψε κάθε δευτερόλεπτο» των γυρισμάτων μιας ερωτικής σκηνής με τον ηθοποιό Richard Madden. «Πραγματικά έδωσα το “είναι” μου, γύρισα την πρώτη σκηνή σεξ για την ταινία και μάλιστα με έναν αρκετά γνωστό άντρα», πρόσθεσε.

Η ταινία παρακολουθεί τον sir Elton John (Taron Egerton) κατά τη διάρκεια της ανόδου του, τη δεκαετία του 1970, κατά της οποίας είχε ως μάνατζερ τον John Reed (Richard Madden), που ήταν και ο εραστής του. Ο 29χρονος ηθοποιός είπε, ακόμα, ότι «νιώθω ότι η ταινία που γυρίσαμε, είναι μια γιορτή, για όλα όσα είναι ο Elton John και μέρος του είναι και η σεξουαλικότητά του. Νομίζω, ότι η ομοφυλοφιλική κοινότητα θα εκπλαγεί αρκετά για το πόσο gay αισθάνθηκα. Έχω αγαπήσει κάθε δευτερόλεπτο της».

Πηγή: thesstoday.gr