Ένα ακόμη biscotto workshop  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το Αmazon, το νούμερο 1 παγκόσμιο online Αμαζόνιο και το Amazon Kindle.

Αmazon! Ο νούμερο ένα παγκόσμιος online Αμαζόνιος έχει αποτελέσει κάτι περισσότερο από καθημερινή συνήθεια για εκατομμύρια χρήστες!
Πόσοι όμως ξέρουν το Αmazon Kindle και τις αναρίθμητες δυνατότητες που προσφέρει στους συγγραφείς; 
Tο biscotto community σε συνεργασία με το Writer’s Agency Bookguru.gr δημιουργούν ένα αποκλειστικά πρωτότυπο και μοναδικό workshop τόσο για τους συγγραφείς όσο και για τους λάτρεις του digital marketing.

Το Worskhop «Amazon: Dos & Don’ts στo Amazon Kindle» περιμένει συγγραφείς, digital marketers αλλά και όλους όσους αγαπούν να ασχολούνται με την Amazon και τις εφαρμογές της για να τους βοηθήσει να βρουν το δρόμο για την…Ιθάκη ή αλλιώς για την επιτυχία.
Κατά την διάρκεια του workshop θα διατίθεται το βιβλίο «Amazon Kindle: Πώς ανεβάζω το βιβλίο μου στην Amazon» σε ειδική τιμή.

Εισηγήτρια: Ευαγγελία Τζιάκα, Παρουσιάστρια & CEO της Bookguru.gr

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 12 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Amazon: Dos & Don'ts στo Amazon Kindle: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.