Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη Συναισθηματική χειραγώγηση και εξαπάτηση στις σχέσεις και την υποστήριξη ευάλωτων ατόμων μέσα από τη δράση της She.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας αναδεικνύει, πέρα από τα προβλήματα για τα οποία οι περισσότεροι γνωρίζουμε, καταστάσεις οι οποίες είναι λιγότερο φανερές, αλλά πολύ συχνότερες από όσο φανταζόμαστε.
Η συναισθηματική χειραγώγηση και η συχνά ακόλουθη εξαπάτηση στις σχέσεις (ερωτικές, συντροφικές, φιλικές, επαγγελματικές) μπορεί να ιδωθεί ως μία μορφή ψυχολογικής κακοποίησης.
Πιθανόν να μην αφήνει σημάδια στο σώμα, όμως μπορεί να τραυματίσει βαθιά τον ψυχισμό ενός συναισθηματικά ευάλωτου ατόμου και να θέσει σε κίνδυνο την βιοποριστική του ικανότητα, μέσω της οικονομικής εκμετάλλευσής του.

Ο ομάδα της δράσης «She-μπαράσταση» μαζί με την ομάδα των ειδικών επιστημόνων αποτελούμενη από ψυχολόγο, δικηγόρο και πληροφορικό θα παρουσιάσουν τρόπους μέσω των οποίων ένα άτομο μπορεί να αντιληφθεί μία συμπεριφορά χειραγώγησης και εξαπάτησης εναντίον του, κατά τη φυσική ή την ψηφιακή επικοινωνία, αλλά και το πώς να απευθυνθεί στη She για υποστήριξη.

Εισηγητές:
Πέτρος Κεχαγιάς,
MSc Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ.
Λάνα Τράμπα, Δικηγόρος
Απόστολος Κρητικός Υπ. Διδάκτωρ, Τμ. Πληροφορικής, Α.Π.Θ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 10 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Συναισθηματική χειραγώγηση και εξαπάτηση στις σχέσεις: Η υποστήριξη ευάλωτων ατόμων μέσα από τη δράση της She: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.