Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα το τι μπορεί να περιορίζει την αφθονία στη ζωή μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκέμβρη στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Αν όλα είναι σε αφθονία εγώ τελικά γιατί δεν είμαι πλούσιος;
Τι εμποδίζει αυτή την αφθονία από το να εμφανιστεί στη δική μου ζωη;
Τι είναι αυτό που με κάνει πλούσιο από φτωχό και ποια οπτική πρέπει να αλλάξω εγώ ώστε όλη η αφθονία που υπάρχει στην δημιουργία να έρχεται στην ζωή μου με ευκολία , χαρά και δόξα;
Αν αυτές οι ερωτήσεις τριγυρνούν συχνά στο μυαλό σου, τότε στις 05 Δεκεμβρίου χρειάζεται να είσαι μαζί μας σε αυτό το biscotto workshop!

Ήρθε η στιγμή να φέρεις πίσω την Αφθονία στη ζωή σου!
Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που απομακρυνθήκαμε από αυτό που πραγματικά είμαστε και θέλουμε να επιτύχουμε στη ζωή μας. Όταν αρνηθήκαμε την ευκαιρία που έχουμε να προσφέρουμε στον κόσμο το δικό μας μοναδικό δώρο.
Λίγο πριν καλωσορίσουμε το νέο έτος πάμε να αλλάξουμε τον τρόπο που αισθανόμαστε και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις και τη ζωή που έχουμε δημιουργήσει. Η αλλαγή αυτή στο μοτίβο της σκέψης μας θα μας δώσει στη συνέχεια πίσω τον έλεγχο να δημιουργούμε τη ζωή μας και να τη ντύνουμε με τις καταστάσεις που επιθυμούμε.

Σε αυτό το biscotto workshop κάνουμε την αρχή και απελευθερώνουμε! Σε περιμένουμε για να πάμε μαζί ένα βήμα πιο κοντά σε ένα 2019 γεμάτο αφθονία και πλούσιες εμπειρίες, όπως ακριβώς θέλουμε να τις δημιουργήσουμε.

Παρουσίαση:
-Αναστασία Κουτσουρά Well Being Intuitive Coach | ThetaHealingⓇ MASTER Instructor | Metaphysical Anatomy Practitioner & Instructor | Access Consciousness Facilitator

-Φωτεινή Βαβίτσα Experiential Educator| ThetaHealingⓇ & Access Consciousness Practitioner
-Έφη Τσολάκου  | Οικονομολόγος – Δασκάλα Kundalini – Ενεργειακή Ψυχολόγος

 

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 5 Δεκέμβρη

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community