Αθήνα, 2 Μαΐου 2018 –  Η Tuborg, μέσα από τις 3 γευστικές φυσικές επιλογές της στην κατηγορία των ανθρακούχων αναψυκτικών, γίνεται φέτος πρεσβευτής του wellness, παρουσιάζοντας την ιδιαίτερη πλατφόρμα Your Refreshing Touch. Στόχος της ενέργειας είναι να παρακινήσει το κοινό, ώστε να υιοθετήσει έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής στην καθημερινότητά του, που θα ξεκλειδώσει όχι μόνο το σώμα αλλά και τη διάθεσή του!

Τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που θα διαρκέσει έως τις 27/5, την υπογράφουν οι 3 φυσικές προτάσεις αναψυκτικών της Tuborg, χωρίς προσθήκη ζάχαρης: Tuborg Lemon Soda, Tuborg Lime-Green Tea Soda και Tuborg Orange-Cinnamon Soda, που συνδυάζουν φυσικά συστατικά, λίγες θερμίδες, πλούσιο ανθρακικό και γεμάτη γεύση!

Συγκεκριμένα, η Τuborg σε συνεργασία με τη γνωστή Pilates instructor, Ερήνη Μαρσέλου, καλεί τους καταναλωτές στο site της www.refreshingtouch.gr. Εκεί θα βρουν μια σειρά από videos, με ειδικά training sessions, που μπορούν να ακολουθήσουν από την άνεση του σπιτιού τους, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμούν! Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζονται 3 νέα videos, με ασκήσεις και πρακτικές συμβουλές που αφορούν σε όλα τα μέρη του σώματος και σε συνδυασμό με έξυπνα tips προσφέρουν στους επισκέπτες το Refreshing Touch που χρειάζονται και μάλιστα ακριβώς πριν τις καλοκαιρινές διακοπές! Παράλληλα, μέσω της συμμετοχής τους στην πλατφόρμα, οι καταναλωτές μπαίνουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν πλούσια δώρα, όπως προϊόντα Tuborg σε γεύσεις της επιλογής τους, Pilates kits, καθώς και συνεδρίες Pilates personal training για τον μεγάλο τυχερό!

 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα Refreshing Touch νέα από την επίσημη σελίδα τους , από το λογαριασμό τους στο Facebook και το Instargram.