Ξεκίνησε στην Νεμέας, σ’ ένα στενό της Χαριλάου, πριν από 30 χρόνια. Από το μακρινό πια 1992 και το μικρό μαγαζί που «κρυβόταν» σ’ έναν δρόμο της Θεσσαλονίκης, η σημερινή Costos, είναι ένας σύγχρονος κολοσσός, που προμηθεύει ολόκληρη την Ευρώπη με σύγχρονο, καλαίσθητο και ποιοτικό επαγγελματικό εξοπλισμό.

Η σημερινή Costos που λες, μεταφέρθηκε φέτος, σε έναν γιγάντιο χώρο 4.500 τετραγωνικών μέτρων, (4,5 στρεμμάτων για να καταλάβεις το μέγεθος) για να χωρέσει όλα εκείνα που προσφέρει σε επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες. Στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη-Μουδανίων, κοντά στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής για τους ντόπιους, η Costos ολοκλήρωσε την κατασκευή ενός εκθεσιακού χώρου 1.000 τετραγωνικών μέτρων για να διαλέξεις ό,τι επιθυμείς πριν περάσεις στο 3.500 τετραγωνικών μέτρων, νέο, ολόφρεσκο κατάστημά της.

Costos: Ό,τι έχεις ανάγκη, στο κόστος

Αν είσαι επαγγελματίας της εστίασης, ξέρεις ήδη για ποια επιχείρηση θα διαβάσεις σ’ αυτό το κείμενο. Αν δεν είσαι, διάβασε αυτό το κείμενο δύο φορές, γιατί η Costos, ξεκινά πωλήσεις στον καθένα. Ένας κόσμος μόλις ξεκλειδώθηκε γιατί η λιανική της, είναι εδώ!

Η Costos, προμηθεύει εξοπλισμό σε καταστήματα εστίασης, σε ξενοδοχεία, σε μπαρ και διαθέτει από τα προϊόντα της κουζίνας και τα εργαλεία έως τα καθίσματα και τα σερβίτσια. Σε απλά ελληνικά, η Costos, μπορεί να «στήσει» την επιχείρησή σου, από την αρχή ως το τέλος. 

Χωρίς μεσάζοντες!

Η Costos ξεκίνησε τις εισαγωγές από τις γωνιές του κόσμου μας, το 2000. Άπω Ανατολή, Κίνα, Ινδία, Νότια Κορέα, σε μια συνεχή αναζήτηση του προϊόντος που χρειάζεσαι, που σου ταιριάζει, που σου αξίζει. Κι από τις αγορές στην άλλη πλευρά του πλανήτη, απευθείας στα χέρια του καταναλωτή. Η Costos προσφέρει αιτιολογημένα την καλύτερη τιμή στον καθένα που φτάνει στον χώρο της, καθώς δεν υπάρχουν μεσάζοντες! Πουθενά και σε κανένα σημείο της διαδικασίας! Τα προϊόντα φτάνουν στα χέρια του καταναλωτή που μόλις τα διάλεξε.

Η Costos της επόμενης μέρας

Πριν τον κολοσσό των 4.500 τετραγωνικών μέτρων, (για να κατανοήσουμε το μέγεθος, είναι μια έκταση που μπορείς να φυτεύψεις 1800 αμπέλια ή 400 ελιές) η Costos, 12 χρόνια πριν, μετακομίζει στην περιοχή του Mediterranean Cosmos, και μετατρέπεται σε μια εταιρεία που δειλά-δειλά, ξεκινά τις πρώτες της εξαγωγές. Αρχικά στα γειτονικά Βαλκάνια κι αμέσως μετά σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία. Αυτή τη στιγμή, εξυπηρετεί, με απόλυτη επιτυχία, 30.000 επαγγελματίες…

Έτσι, η Costos, κατακτά την Βόρεια Ελλάδα, και ανοίγεται στο λιανικό εμπόριο, στοχεύοντας κάθε καταναλωτή. «Θέλουμε, ο καθένας, να έρθει στο κατάστημά μας! Τα σπίτια έχουν ανάγκες και στην Costos έχουμε τις λύσεις!» Βέβαια, μια οικογενειακή αυτοκρατορία που ξεκίνησε από τα Δίκαια του Έβρου, κοιτά πλέον προς την πρωτεύουσα και προετοιμάζει την εντυπωσιακή κάθοδό της στον νότο της χώρας!

Τέλος, η Costos, διαθέτοντας πλέον το δικό της design, και συνεργαζόμενη με Ευρωπαίους σχεδιαστές, κάνει το πρώτο της άνοιγμα και στο έπιπλο! Και να σου πω και κάτι; Η οικιακή και επαγγελματική αγορά, δεν συνάντησαν ποτέ κάτι πληρέστερο στον τόπο μας.

Costos

9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη-Μουδανίων

Facebook 

Instagram 

Site