Εάν δεν γνωρίζεις τα χειροποίητα κοσμήματα XOUTOU’S ήρθε η ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου κλέψουν την καρδιά και γι’ αυτό σε προειδοποιούμε από τώρα, πριν συνεχίσεις την ανάγνωση.

Η ιδιοκτήτρια του αθηναϊκού brand με τη χαρακτηριστική σαΐτα, Χριστίνα Τζιμέα, μίλησε στο biscotto thessaloniki και μας έκανε να αγαπήσουμε τα προϊόντα της ακόμα παραπάνω καθώς είναι από τους ανθρώπους που κατάφεραν να μετατρέψουν το χόμπι τους σε επάγγελμα. Οι γραμμές των κοσμημάτων της είναι απλές, αρμονικές αλλά όμορφες και μοναδικές, όπως και ο χαρακτήρας της.

Η Χριστίνα σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μετράει τρία χρόνια από τότε που αποφάσισε ότι το πάθος της είναι η δημιουργία. Στην Ελλάδα του 2019 είναι δύσκολο και υποδειγματικό να ρισκάρεις να βιοποριστείς από το χόμπι σου και στην τελική η απόφασή σου να δικαιώνεται από την αγάπη του κόσμου.

Όλα της τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα στο χέρι, με πολλή υπομονή και αποτελούνται από ασήμι, οπότε είναι σίγουρο ότι με λίγη φροντίδα δε θα σου φθαρούν και θα τα έχεις δίπλα σου χρόνια. Φυσικά για την ίδια σημασία δεν έχει μόνο το περιεχόμενο αλλά και το περιτύλιγμα, γι’ αυτό και φρόντισε να φτιάξει πανέμορφες μικρές συσκευασίες στις οποίες παραλαμβάνεις τα κοσμήματα, γιατί ξέρει ότι ένα όμορφο εξωτερικό κουτί προϊδεάζει πάντα θετικά για την επιλογή που έχεις κάνει.

Αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε την εταιρία XOUTOU’S, ήταν αρχικά τα πρωτότυπα σχέδια και οι λεπτομέρειες του κάθε κοσμήματος, που υποδεικνύουν αναμφισβήτητα την αγάπη και τη φροντίδα η οποία έχει δοθεί στη δημιουργία τους. Αυτό το επιβεβαιώσαμε και στη συζήτηση μαζί της, καθώς μας αποκάλυψε ότι τα καλούπια της καλοκαιρινής σειράς που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, φτιάχτηκαν από κοχύλια τα οποία σύλλεξε με πολλή προσοχή από το ταξίδι της στην Κούβα και τη Μαγαδασκάρη.

Όπως κάθε καλλιτέχνης έτσι και η Χριστίνα δίνει καθημερινά μέρος του εαυτού της στα κοσμήματα που δημιουργεί. Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο σε κάθε έναν που αποκτά τα κοσμήματά της ότι κάθε γραμμή και κάθε γωνία δεν είναι εκεί τυχαία αλλά είναι καθρέφτης του χαρακτήρα της. Αυτό που μας τόνισε ιδιαιτέρως είναι ότι δεν στοχεύει στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα και στη δημιουργία μίας γέφυρας εμπιστοσύνης μεταξύ της ίδιας και του πελάτη. Αυτό μπορείς να το επιτύχεις μόνο εάν δίνεις κομμάτι του εαυτού σου σε κάθε τι που κάνεις.

Και μία συμβουλή από τη Χριστίνα εάν σε ενδιαφέρει η αργυροχρυσοχοΐα 

Η συμβουλή της προς όσους ξεκινάνε τώρα τα πρώτα τους βήματα στον χώρο, είναι να μην έχουν τα χρήματα ως πρωταρχικό στόχο. Τον πρώτο τουλάχιστον χρόνο, είναι σίγουρο ότι όλα τα έσοδα θα πρέπει να τα επανεπενδύεις στην επιχείρησή σου, μέχρι αυτή να φτάσει στο επίπεδο που εσύ ήθελες. Αυτό βέβαια δεν γίνεται εν μία νυκτί, αλλά ένα πράγμα κράτησε στο μυαλό σου, εάν αγαπάς αυτό που κάνεις, είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου και πιστεύεις στο προϊόν σου, σίγουρα αυτό θα βρει τον δρόμο του να ξεχωρίσει.

 

Μπορείτε να τα βρείτε προσωρινά μέσω του προφίλ του στο instagram, ενώ σύντομα έρχεται και το e-shop της!