Το 2003 στη Θεσσαλονίκη «γεννήθηκε» η Helion Candles με σκοπό να μπορέσει να προσφέρει άριστης ποιότητας, χειροποίητα κεριά είτε αρωματικά είτε διακοσμητικά. Το κερί άλλωστε είναι συνώνυμο της καλής διακόσμησης. Δίνει μία νώτα ηρεμίας, χαλάρωσης και εναρμόνισης της ψυχολογίας με τον χώρο που βρισκόμαστε.

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή 

Η Helion Candles ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από 20 χρόνια και από τότε, έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις, δημιουργεί κεριά που ταιριάζουν με την αισθητική κάθε χώρου, ενώ παράλληλα προσδίδουν και μία αίσθηση κομψότητας.

Τα κεριά φτιάχνονται από 100% φυτικά προϊόντα (σόγια, ελαιοκράμβη και καρύδα) και παραφίνη wax. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της Helion Candles βρίσκονται στο ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου και παράγουν περίπου 1.500 κεριά ημερησίως. Συνεργάτες της εταιρείας είναι χώροι εστίασης, δεξιώσεων, διοργανωτές γάμων και βαφτίσεων, ανθοπωλεία και είδη δώρων. Τα χειροποίητα κεριά Helion Candles δίνουν μια αίσθηση ηρεμίας και δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση.

Η εταιρεία διαθέτει μία πλούσια γκάμα κεριών σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και αρώματα. Το φυτίλι που χρησιμοποιούν είναι πλεκτό από βαμβάκι και βοηθάει στο να μη καίγεται γρήγορα. Το κάθε κομμάτι που θα βρείτε είναι μοναδικό, με προσοχή στη λεπτομέρεια και εμπλουτισμένο με την ποιότητα των φυσικών υλικών. Επίσης, δημιουργούν κεριά μοναδικού στυλ σε διακοσμητικά βάζα υψηλής αισθητικής, για να διαμορφώσετε τον εξωτερικό σας χώρο όπως ακριβώς σας αρέσει!

Αν σκέφτεσαι κι εσύ να διακοσμήσεις την επιχείρηση ή τον χώρο σου ή ακόμα να οργανώσεις τη βάφτιση και τον γάμο σου όπως τον ονειρεύεσαι, τότε η έμπειρη ομάδα της Helion Candles μπορεί να σε βοηθήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Helion Candles | Πολυμέσα 

Facebook: Helion Candles
Instagram: helion_candles

Περιοχή 
Ιπποδρομίου 2, ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου
Τ. 2310 689584

Ωράριο 

Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 17:00