Τα μαλλιά μας βάλλονται από πολλούς παράγοντες και γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα φροντίζουμε σωστά. Οι συνεχής βαφές και η θερμότητα σε συνδυασμό με τους εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, μπορούν να βλάψουν σημαντικά την υγεία των μαλλιών μας και να τα καταστήσουν θαμπά και αδύναμα.

Ευτυχώς, η επιστήμη και η κοσμετολογία έχει φροντίσει να βρει τη λύση. Η λύση είναι η κερατίνη, μια φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στην επιδερμίδα, τα νύχια και τα μαλλιά μας και προσφέρει δύναμη και υγεία.

Η Keratin Lab είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της περιποίησης μαλλιών με κερατίνη στην Ελλάδα. Η δημιουργία της Keratin Lab έγινε μετά από διεξοδικές μελέτες, καθώς ο όμιλος Ariane, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής, επιθυμούσε να δημιουργήσει ένα προϊόν περιποίησης στην αγορά, το οποίο θα είχε πραγματικά αποτελέσματα. Η εταιρεία προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σχεδιασμένα για να ενδυναμώνουν, να αναζωογονούν και να αναδομούν τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα θα τους προσφέρουν υγιή λάμψη. 

Η σειρά της Keratin Lab περιλαμβάνει τρία προϊόντα σαμπουάν, treatment και λάδι περιποίησης, που δρουν βαθιά στη δομή της τρίχας και βοηθούν στην αποκατάσταση των φυσικών επιπέδων κερατίνης ακόμα και στα πιο κατεστραμμένα μαλλιά. Περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα κερατίνης και φυσικά συστατικά που ενισχύουν την ελαστικότητα και τη φυσική λάμψη, ενώ παράλληλα δεν περιέχουν parabens και θειικά άλατα.

Με τη χρήση των προϊόντων της Keratin Lab, θα δείτε τα μαλλιά σας να αναζωογονούνται και να αποκτούν την υγεία και τη λάμψη που τους αξίζει. Επιπλέον, η κερατίνη συμβάλλει δραστικά στην μείωση της ψαλίδας, βοηθώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Συνολικά, η κερατίνη αποτελεί σημαντικό σύμμαχο για την υγεία των μαλλιών. Με τα προϊόντα της Keratin Lab, μπορείτε να φροντίζετε τα μαλλιά σας στο σπίτι και να απολαμβάνετε τα οφέλη της κερατίνης χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε το κομμωτήριο!

Keratin Lab | Πολυμέσα

Instagram: https://www.instagram.com/keratinlab.gr/
TikTok: https://www.tiktok.com/@keratinlab.gr
Pinterest: https://gr.pinterest.com/keratinlabgr/
Website: https://keratinlab.gr/

Περιοχή
Βούλγαρη 33, Θεσσαλονίκη
Τ. 2310 914000