Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη φωτογράφηση για κατοικίες για το Airbnb.

Σε αυτό το workshop θα αναλύσουμε όλα τα σημεία που καλό είναι να προσέχουμε κατά τη φωτογράφιση κατοικιών στη δημοφιλή πλατφόρμα του Airbnb. 

Θα προσεγγίζουμε επίσης θέματα όπως ο σωστός εξοπλισμός, ο φωτισμός, τι ακριβώς ζητάει από εμάς η πλατφόρμα σε διαστάσεις, ανάλυση και άλλα καθώς και τι πρέπει να κάνουμε στην επεξεργασία των φωτογραφιών προκειμένου να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εισηγητής: Σταύρος Αθανασάκης / Φωτογράφος και Retoucher

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Workshop Φωτογράφησης για Airbnb: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.