Ένα ακόμη DIY biscotto workshop με θέμα την τεχνική beadweaving και την κατασκευή ενός εντυπωσιακού Μενταγιόν Τρισδιάστατου κύκλου με τσέχικα κρύσταλλα με τεχνικές beadweaving θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Ελάτε στο workshop κατασκευής του Τρισδιάστατου κύκλου με τσέχικα κρύσταλλα και τεχνικές beadweaving που μπορεί να φορεθεί εύκολα σαν μενταγιόν, σκουλαρίκι ή και καρφίτσα!!
Στην συνάντηση αυτή θα γίνει Παρουσίαση βασικών αρχών, εργαλείων και υλικών για την τέχνη του beadweaving!
Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους το εντυπωσιακό μενταγιόν που θα φτιάξουν στο workshop!

Παρουσίαση: Χρίστος Ανδρικάς / Σχεδιαστής Κοσμημάτων

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Τρισδιάστατος κύκλος με τσέχικα κρύσταλλα και τεχνικές beadweaving: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.