Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το πως να βάλουμε σε τάξη το Marketing και την Επικοινωνία της επιχείρησής μας.

  • Πόση σιγουριά νιώθεις για όσα κάνεις για την προβολή της επιχείρησής σου;
  • Ξέρεις ποιο από τα κανάλια που ακολουθείς σου αποφέρει και ποιο είναι χάσιμο χρόνου;
  • Μήπως νιώθεις στρες κι ανησυχία που δεν είσαι σε ΟΛΑ τα κοινωνικά δίκτυα; (Αλλά, από την άλλη, σε τι να πεις ναι και σε τι όχι;)
  • Βλέπεις διαρκώς αξιοζήλευτα brands να είναι παντού και να κλέβουν τις παραστάσεις και εκνευρίζεσαι που το δικό σου δεν είναι μέσα σε αυτά;

Αν στις παραπάνω ερωτήσεις βρήκες τον εαυτό σου και κάποιους από τους προβληματισμούς σου, θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είναι πως κάτι κάνεις λάθος. Στη σημερινή εποχή έχουμε απεριόριστες επιλογές marketing οι οποίες:

  • Μπορούν να ξεκινήσουν μέσα σε λίγες κινήσεις, χωρίς οικονομικό κόστος.
  • Όλα μοιάζουν να μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Φαίνεται να ταιριάζουν σε όλες τις επιχειρήσεις.

Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορούμε να αποφασίσουμε τι να επιλέξουμε. Έτσι, φτάνουμε σε ένα σημείο όπου είμαστε παντού, χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Σε αυτό το biscotto.workshop θα βάλουμε σε τάξη όλες αυτές τις χαοτικές απορίες και προβληματισμούς με σκοπό να καταλήξουμε σε αποφάσεις.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μου στον χώρο της προβολής των Ατομικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, θα μοιραστώ μαζί σου τα βασικά εμπόδια που αντιμετωπίζουμε σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς και τις λύσεις που προέκυψαν μέσα στα χρόνια, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω ομάδες και ανθρώπους να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν και να αφοσιωθούν στο δικό τους πλάνο marketing. Με αυτόν τον τρόπο, τα κανάλια marketing υπηρετούν εμάς κι όχι το αντίθετο.

Έτσι, σε περίπτωση που το marketing της επιχείρησής σου είναι κάτι που σε αγχώνει και σου δημιουργεί ένα σφίξιμο στο στομάχι κάθε φορά που είναι να ασχοληθείς με αυτό, σε προσκαλώ με μεγάλη χαρά στις 22.09.2022 στο biscotto community. Θα χαρώ να βοηθήσω κι εσένα!

Εισηγήτρια : Φωτεινή Βαβίτσα- Business Mentor & Coach
foteini.me

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Θέλω να βάλω σε τάξη την επιχείρησή μου: Το Marketing & η Επικοινωνία: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.