Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα «Θέλω να βάλω σε τάξη…»

 • Τη ζωή μου
 • Το πρόγραμμά μου
 • Την καριέρα μου
 • Τις σχέσεις μου
 • Τη διατροφή μου
  Είναι μόλις λίγα από αυτά με τα οποία συμπληρώνουμε κάθε φορά αυτή την πρόταση που υποδηλώνει ότι κάτι δεν είναι όπως θα το θέλαμε και επιθυμούμε να αλλάξει. Είναι όμως αυτή η επιθυμία όλα όσα χρειάζονται για να κάνουμε την αλλαγή και να περάσουμε στην επόμενη μέρα; Αν ναι, γιατί τείνουμε να ζοριζόμαστε κάθε φορά και να επιστρέφουμε στην προηγούμενη κατάσταση, όσο κι αν αυτή μας ενοχλεί;
  Σε αυτό το workshop θα δούμε:
 • Πώς η καθημερινότητα και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε σαμποτάρουν την ισορροπημένη καθημερινότητα, τη ζωή και την ευεξία που θέλουμε να βιώσουμε.
 • Μύθους και αλήθειες γύρω από το τι μπορεί να φέρει τελικά αυτή την τάξη που ονειρευόμαστε στις διάφορες πτυχές της ζωής μας.
 • Γιατί ορισμένα άτομα τα καταφέρνουν να έχουν τη ζωή τους σε τάξη, όσα κι αν έχουν να κάνουν μέσα στην καθημερινότητά τους.
 • Βασικούς λόγους για τους οποίους δε φταίμε όταν δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι, όπως το είχαμε φανταστεί (και γιατί δε χρειάζεται να μας μαλώνουμε κάθε φορά)
 • Πώς να θέσουμε αυτή την πολυπόθητη νέα τάξη πραγμάτων σε κάθε χάος που μας αποσυντονίζει.
 • Χρήσιμα εργαλεία και τεχνάσματα με τα οποία αυτή η νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να γίνει, σταδιακά, η νέα μας πραγματικότητα.

Απευθύνεται σε άτομα που:

Νιώθουν ότι έχουν ένα (ή και περισσότερα) σημεία στη ζωή τους σε χάος και δεν μπορούν να τα στρώσουν, όσες φορές κι αν έχουν προσπαθήσει.
Θέλουν να κάνουν αλλαγές σε προσωπική ή/και σε επαγγελματική ζωή και δεν ξέρουν πώς.
Προσπαθούν να κάνουν κάτι καινούριο και νιώθουν ότι τους παρασύρονται πάντα από την καθημερινότητα, επιστρέφοντας τελικά και πάλι στο παλιό, που τους ενοχλεί.
Καθώς και σε κάθε άτομο που η έκφραση “Θέλω να βάλω σε τάξη…” κέντρισε την προσοχή του, ώστε να συνεχίσει να διαβάζει την υπόλοιπη περιγραφή αυτού του workshop.

Παρουσίαση : Φωτεινή Βαβίτσα- Online Marketing Specialist & Business Instructor

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 14 Ιουλίου

Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Θέλω να βάλω σε τάξη [...]: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.