Είναι σύγχρονα ιχθυοπωλεία, γνωστά για την ποιότητα των προϊόντων τους, την ποικιλία αλλά και με ένα ακόμη στοιχείο. Εδώ εκτός από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που θα αγοράσετε για να μαγειρέψετε, όπως επιθυμείτε, μπορείτε να ζητήσετε να σας τα ψήσουν ή και να τα τηγανίσουν για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας ενώ σε κάποια από τα παρακάτω ιχθυοπωλεία υπάρχει και μενού με πιάτα ημέρας ακόμη και σαλάτες.

 

Ιχθυοπωλείο Πσαράς 

Μητροπολίτου Γενναδίου 7, Άθωνος
2310232228

Ίσως σε παραξενέψει το όνομά του που γράφεται με «πσ» και όχι με «ψ», ωστόσο υπάρχει εξήγηση. Η τέταρτη, πλέον, γενιά ψαράδων θέλησε να κρατήσει την μνήμη του παππού Ζαχαρία, που το έγραφε έτσι, ζωντανή. Φρέσκο ψάρι, καθημερινά, όπως και θαλασσινά, που έρχονται την ίδια ημέρα στο σπίτι και ψημένα με μία χαμηλή πρόσθετη χρέωση.

Περισσότερα στο Facebook: Πσαράς Ιχθυοπωλείον

Εν Θαλάσση Φρέσκο Ψάρι & Ψητό

17ης Νοέμβρη 53, Κωνσταντινοπολίτικα
2314040005

Οι ιχθυοπώλες που απαρτίζουν το Εν Θαλάσση είναι 3ης γενιάς, με πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο, και γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό που τους εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Η συνταγή της επιτυχίας τους είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Χρόνια εμπειρίας, εγγυημένη ποιότητα, κορυφαίες γεύσεις. Και εδώ θα βρείτε και μενού με ψητά ψάρια και θαλασσινά αλλά και μαγειρευτά θαλασσινών γεύσεων για την Καθαρά Δευτέρα.

Περισσότερα στο Facebook: Εν Θαλάσση φρέσκο ψάρι και ψητό

 

Dakosta 

Γραβιάς 31, Θεσσαλονίκη
2310796891

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά σε ένα από τα πιο καλά ενημερωμένο ιχθυοπωλείο της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Το ιχθυοπωλείο Dakosta βρίσκεται στο χώρο της πώλησης ιχθύων από το 2010. Από αυτό και μόνο καταλαβαίνετε ότι κάτι κάνει πολύ καλά και αυτό είναι να προσφέρει μοναδικής ποιότητας ψάρια.

Περισσότερα στο Facebook: Ιχθυοπωλείο Dacosta

 

Μαρίνα Ιχθυοπωλείο – Ιχθυοταβέρνα

Αριστοτέλους 10, Ωραιόκαστρο
2310699035

Aποτελεί το πρώτο ιχθυοπωλείο που άρχισε να ψήνει, να τηγανίζει και να μαγειρεύει τα ψάρια του και θα καταλάβεις τι εννοώ. Στη «μαρίνα» θα συναντήσεις έναν 6μετρο πάγκο γεμάτο με μεγάλη ποικιλία από ολόφρεσκα ψάρια εποχής τα οποία μπορείς να τα πάρεις είτε ωμά, αλλά πάντα καθαρισμένα, είτε ψητά ή τηγανισμένα.

Περισσότερα στο Facebook: Ιχθυοπωλείο-Ιχθυοταβέρνα Μαρίνα

Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης

Κωνσταντινουπόλεως 37, Κυβέλεια, Θεσσαλονίκη
2310844645

«Από τη Θάλασσα…στη σχάρα», αυτό είναι το μότο στο Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης και με λίγα λόγια μας δίνει το στίγμα της σύγχρονης εμπειρίας για τους φίλους του ψαριού και των θαλασσινών. Προϊόντα γνωστά για τη διατροφική τους αξία και πλέον προσιτά σε όλους αφού μπορείτε να τα επιλέξετε και να σας τα ψήσουν ή να το είδος που θα αγοράζατε να το προμηθευτείτε μαγειρεμένο ή με ψητό και με συνοδεία λαχανικών, πατάτας, σαλάτας από τις συνταγές που ετοιμάζει ο chef.

Περισσότερα στο Facebook: Ο Μηχανιώτης

 

Ο Ψαράς της Οικογένειας

Λ. Παπανικολάου 42, Πεύκα, 2310675555
Νικολάου Πλαστήρα 53, Χαριλάου, 2310318800

Είναι ένα από τα σύγχρονα ιχθυοπωλεία που σε μικρό χρονικό διάστημα έκανε αισθητή την παρουσία του διαθέτοντας πλέον δύο καταστήματα, ένα στην περιοχή Χαριλάου και ένα στα Πεύκα, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο “Ψαράς της Οικογένειας”, όπως λέει και το όνομά του φροντίζει να έχουμε στο σπίτι, μικροί και μεγάλοι, φρέσκο ψάρι και θαλασσινά, όπως σας αρέσει. Φέτος, μπορείς να επιλέξεις μεταξύ νωπών, ψητών ή και έτοιμων μαγειρευτών και να ετοιμάσεις το παραδοσιακό Σαρακοστιανό τραπέζι της καθαράς Δευτέρας, εύκολα και γρήγορα.

Περισσότερα στο Facebook: Ο Ψαράς της Οικογένειας