«Από τη Θάλασσα…στη σχάρα», αυτό είναι το μότο στο Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης και με λίγα λόγια μας δίνει το στίγμα της σύγχρονης εμπειρίας για τους φίλους του ψαριού και των θαλασσινών. Προϊόντα γνωστά για τη διατροφική τους αξία και πλέον προσιτά σε όλους αφού μπορείτε να τα επιλέξετε και να σας τα ψήσουν ή το είδος που θα αγοράζατε να το προμηθευτείτε μαγειρεμένο ή ψητό και με συνοδεία λαχανικών, πατάτας, σαλάτας από τις συνταγές που ετοιμάζει ο chef.

Σχέση εμπιστοσύνης από το 2004

Στο Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης, εκτός από την ποιότητα των προϊόντων, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην επαφή μαζί σας και στο χτίσιμο μιας σχέσης εμπιστοσύνης. Η εξυπηρέτηση δεν είναι απρόσωπη. Κάθε άλλο. Επιθυμούν να επικοινωνήσετε και να επισκεφθείτε προσωπικά το κατάστημα, να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και το σύνολο των επιλογών, να λύσετε τις απορίες σας και να μοιραστούν μαζί σας γνώσεις για τον κατάλληλο τρόπο μαγειρέματος ψαριών και θαλασσινών. Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές μη μαγειρεύοντας σωστά ένα ψάρι, επειδή δε μας ικανοποιεί το γευστικό αποτέλεσμα, θεωρούμε ότι δεν ήταν φρέσκο ενώ ουσιαστικά ευθύνεται ο τρόπος που το μαγειρέψαμε. Μη διστάσετε, λοιπόν, να ρωτήσετε ό,τι σας απασχολεί πριν επιλέξετε.

Όπως είπαμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα για να δώσετε την παραγγελία σας και να την παραλάβετε την ώρα που επιθυμείτε είτε πρόκειται για φρέσκο ψάρι, που θα καθαριστεί και θα ετοιμαστεί για να το μαγειρέψετε είτε να το παραλάβετε ψημένο. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε και για τα πιάτα ημέρας, ενώ στην ιστοσελίδα και στα social media θα βρείτε και το βασικό μενού (παρακάτω θα δείτε όλα τα σχετικά links). Όλα αυτά μπορούν να έρθουν και στην πόρτα σας, μέσω delivery.

Το Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης εκφράζει την εξέλιξη του παραδοσιακού «ψαράδικου» σ’ έναν χώρο με οργάνωση, εξοπλισμό και πιστοποιημένο προσωπικό που παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς και απόλαυσης των αγαθών της Θάλασσας.

ID: ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΩΤΗΣ

ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ & ΨΗΜΕΝΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 37, ΚΥΒΕΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ: 2310844645

ΤAKE AWAY|DELIVERY:

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΒΒΑΤΟ: 08:00 – 17:00
ΚΥΡΙΑΚΗ: 08:30-17:00

ΩΡΑΡΙΟ DELIVERY
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 12:30 – 16:30
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 12:00-16:30

ΩΡΑΡΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 12:00 – 17:00

FACEBOOK: Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης
INSTAGRAM: Ιχθυοπωλείο Μηχανιώτης