Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα Τα 7 Βασικά Στάδια της Πώλησης.

Σε μια εποχή όπου όλα μεταβάλλονται, είναι σημαντικό κάθε πωλητής να καθορίζει από την αρχή μια διαδικασία πωλήσεων, ακολουθώντας βασικά και επαναλαμβανόμενα βήματα, βήματα που θα του επιτρέψουν να μετατρέψει μια προοπτική σε ένα νέο πελάτη και έναν νέο πελάτη σε σταθερό πελάτη.

Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσει κανείς από τα βασικά στάδια μιας διαδικασίας πώλησης, διασφαλίζοντας την επιτυχία κάθε διαδοχικού σταδίου;

Τα 7 βασικά στάδια της πώλησης είναι:

· Προετοιμασία του πωλητή
· Προσέγγιση του πελάτη
· Διερεύνηση αναγκών του πελάτη
· Παρουσίαση της πρότασης βάσει των αναγκών του πελάτη
· Χειρισμός διαφωνιών και αντιρρήσεων
· Κλείσιμο της συμφωνίας
· Υποστήριξη μετά την πώληση

Η επιτυχία κάθε σταδίου βασίζεται απόλυτα στη σωστή εφαρμογή των προηγούμενων σταδίων. Κάθε μας βήμα, ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία!

Εισηγήτρια: Δώρα Αγγελοπούλου -Marketing & Sales Professional

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Τα 7 Βασικά Στάδια της Πώλησης: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.