Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη συνεξάρτηση και πώς να ανακτήσουμε την αυτονομία διατηρώντας τη σύνδεση στις σχέσεις .

Κάθε σχέση μας περιέχει ένα βαθμό εξάρτησης. Όταν, όμως, εμφανίζεται η συνεξάρτηση, η ισορροπία των διαπροσωπικών μας σχέσεων αρχίζει να κλονίζεται.
Εάν κουράστηκες να βάζεις στο περιθώριο τις ανάγκες σου, εάν υποβαθμίζεις τη δική σου αυτοφροντίδα στο βωμό των επιθυμιών των άλλων, εάν συχνά φοράς τη μπέρτα του «ήρωα» που σώζει τους άλλους…
Σε περιμένουμε σε αυτό το workshop να ανακαλύψουμε μαζί πώς θα μάθεις να διατηρείς την αυτονομία στις σχέσεις σου, παραμένοντας σε υγιή σύνδεση με τους άλλους!

Παρουσίαση: Βασιλική Παππά- Ψυχολόγος Α.Π.Θ., ΜΒΑ-Εκπ. Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 30 Μαΐου
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Συνεξάρτηση: Πώς θα ανακτήσω την αυτονομία διατηρώντας τη σύνδεση στις σχέσεις : Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.