Ένα ακόμη workshop με θέμα το Πώς να βρεις λύσεις στα “μυστήρια” της ζωής σου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Αυτό το biscotto workshop δεν είναι για σένα αν…

… δεν κάνεις ποτέ λάθη
… δε δυσκολεύεσαι καθόλου να δεις τη συνολική εικόνα σε κάθε κατάσταση και να καταλάβεις αμέσως τι πρέπει να γίνει
… μπορείς να βρεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα ή μυστήριο που απασχολεί εσένα ή τους γύρω σου.
Αν πάλι είσαι όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, που δεν τα έχουν όλα αυτά και που αναζητούν τρόπους να αντιμετωπίσουν προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά θέματα, τότε σε περιμένουν πολλές τεχνικές που μπορείς να βάλεις άμεσα σε εφαρμογή.

Ο μέσος άνθρωπος υπολογίζεται πως κάνει περίπου 60000 σκέψεις την ημέρα. Αυτές οι σκέψεις είναι παρόμοιες με εκείνες που έκανε την προηγούμενη μέρα. Οι καταστάσεις μπορεί να αλλάζουν, αλλά εδώ μιλάμε για τρόπους και μοτίβα σκέψεων. Ένα μεγάλο μερίδιο των σκέψεών μας, λοιπόν, αποτελούν προϊόντα συνήθειας. Το πρόβλημα είναι πως από αυτές τις σκέψεις εξαρτάται ο τρόπος με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο και οι αποφάσεις που παίρνουμε.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να αντιπαρέλθουμε αυτό το πρόβλημα. Πολλά από αυτά τα εργαλεία τα χρησιμοποιούμε στη ζωή μας συχνά από καθαρή διαίσθηση. Το θέμα είναι πως έτσι άλλοτε βρίσκουμε τις σωστές για εμάς λύσεις και άλλοτε όχι. Άλλοτε θεωρούμε πως είμαστε τυχεροί και άλλοτε άτυχοι. Συνήθως, όμως, δεν αντιλαμβανόμαστε πως τα πάντα είναι προϊόν της δικής μας δημιουργικής διάνοιας, που άλλοτε πετυχαίνει και άλλοτε αποτυγχάνει.
Σε αυτό το biscotto workshop θα μάθεις να χρησιμοποιείς μερικά σημαντικά εργαλεία για τον τρόπο διαχείρισης της ανθρώπινης δημιουργικής διάνοιας και να αρχίσεις να σκέφτεσαι όπως ο Σέρλοκ.

Παρουσίαση:  Φύλλις Γαβριηλίδου: Ειδική Meta-Μάθησης | Συγγραφέας | Podcaster

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 2 Ιουλίου 
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη

* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community