Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα την ντροπή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου  στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Ο τίτλος της παρουσίασης αυτής έχει σκοπό να  μας κεντρίσει να ενδιαφερθούμε για ένα από τα πιο παρεξηγημένα  συναισθήματα, αυτό  της ντροπής. Αλήθεια έχετε βγει ποτέ ραντεβού με την ντροπή σας; Μήπως το ραντεβού σας με τον προϊστάμενο της επιχείρησης που επισκεφτήκατε για να δώσετε συνέντευξη για την πρόσληψή σας, διαπιστώσατε ότι μετατράπηκε σε ραντεβού με την ντροπή σας και τελικά δεν είπατε τίποτα από αυτά που σχεδιάσατε;  Αντίστοιχη εξέλιξη μπορεί να είχε  το ραντεβού σας με ένα φλερτ, ή με έναν συνεργάτη για μια εργασία, ή η παρουσίαση που κάνατε για να προβάλετε την επιχείρησή σας;

Αισθήματα ντροπής μπορούν να μας κατακλύσουν ανά πάσα στιγμή είτε ως παιδιά, είτε ως ενήλικες και να ενεργοποιηθούν μερικές φορές στις πιο ακατάλληλες στιγμές και σε ευρεία γκάμα των δραστηριοτήτων μας με τις οποίες  ερχόμαστε  σε επαφή με το περιβάλλον. Στο βιωματικό workshop θα διερευνήσουμε το συναίσθημα της ντροπής.   Θα εξετάσουμε δηλαδή πότε η ντροπή μπορεί να μας προστατεύει  και πότε να μας εμποδίζει και να μας απομονώνει.

Παρουσίαση:  Κατερίνα Σιαμπάνη – Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt/ Msc Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Παν. City – Scheffield U.K., Εκπαιδευμένη στην Art-Therapy και Sandplay Therapy. Μέλος της EAGT, μέλος της ΕΕΨΓ, κάτοχος ECP.

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου
Έναρξη: 20:15

είσοδος ελεύθερη 

* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event:
 ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Ραντεβού με την ντροπή μου: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.