Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουνίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα την ελεύθερη βούληση και το αν την κατέχουμε πραγματικά.

Οι προσδοκίες των άλλων μας καθορίζουν; Κι αν ναι, πως τις ξεχωρίζουμε από τις δικές μας επιθυμίες; Καθώς μεγαλώνουμε επηρεαζόμαστε και διαμορφώνουμε τον χαρακτήρα μας από όλες μας τις αλληλεπιδράσεις: την οικογένεια, το σχολείο, τους φίλους, κοινωνικά συμβάντα κ.λ.π.
Σε κάθε αλληλεπίδραση ζητάμε από το περιβάλλον μας αλλά ζητάει κι αυτό από εμάς.
Κι έτσι μεγαλώνει η προσδοκία εκατέρωθεν. Στην παιδαγωγική επιστήμη καταγράφεται ο θετικός αντίκτυπος που μπορεί να έχει η προσδοκία μιας οικογένειας προς τα παιδιά της σε ότι αφορά τις επιτεύξεις τους. Όταν τα παιδιά γίνουν ενήλικες, πότε σταματούν να συμπεριφέρονται ως υπηρέτες των προσδοκιών των άλλων και αναλαμβάνουν την πραγματική ευθύνη της ζωής τους; Και, τελικά, πόσο μπορούμε να έχουμε επιλογή για το πόσο θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες άλλων;
Μπορούμε να λειτουργήσουμε στη βάση της ελεύθερης βούλησης και σε τι βαθμό; Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε σε ενα workshop που θα μεταμορφώσει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη ζωή μας. Ο Γιώργος Νικολάου, ψυχίατρος- ψυχοθεραπευτής, θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε πως μπορούμε να απολαμβάνουμε τη ζωή μας απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από τις προσδοκίες των άλλων.

Παρουσίαση:  Γιώργος Νικολάου- Ψυχίατρος, Ιδρυτής της SoulScan

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 14 Ιουνίου

Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

ΠΩΣ ZOYME TEΛIKA; ME EΛEYΘEPH BOYΛHΣH Ή ΩΣ YΠHPETEΣ ΠPOΣΔOKIΩN;: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.