Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η Nestlé Ελλάς στον νέο θεσμό των «Healthy Diet Awards 2020». Έλαβε το Gold / Platinum βραβείο στην κατηγορία «Healthy Cold Beverage Product of the Year», για το Perrier Juice, που με μόνο 46 θερμίδες έφερε μια extraodinaire εμπειρία στην ελληνική αγορά.

Το Perrier, η υπέροχη εναλλακτική επιλογή, έφερε επανάσταση συστήνοντας στο ελληνικό κοινό την πιο εξωπραγματική εμπειρία γεύσης! Tα Perrier&Juice είναι ο τέλειος συνδυασμός φυσαλίδων με χυμούς φρούτων, που συγκλόνισαν ακόμα και τους πιο υποψιασμένους καταναλωτές με τις 3 extraordinaire γεύσεις τους (Ζουμερό Ροδάκινο&γλυκό Kεράσι, Λαχταριστή Φράουλα &εξωτικό Ακτινίδιο, Τροπικός Ανανάς & αρωματικό Mάνγκο) και τη φρεσκάδα τους και έγιναν η λαχταριστή επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας!

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Nutrition, Health & Wellness Manager, Nestle Hellas, o οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σημαντική αυτή βράβευση:

«Η Nestle έχει σαν βασική προτεραιότητα τη προώθηση της καλής διατροφής ώστε να συμβάλλει έτσι σε ένα πιο υγιές μέλλον. Για το λόγο αυτό παράγει προϊόντα με ποιότητα, καινοτομία και υψηλή διατροφική αξία. Ένα από αυτά είναι και το Perrier & Juice, μια υπέροχη εναλλακτική επιλογή. Το φυσικό μεταλλικό νερό με προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα και με φυσικό χυμό, περιέχει μόνο 46 θερμίδες ανά μερίδα, αποτελώντας την ιδανική επιλογή σε κάθε στιγμή και για όλους όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Δέσμευση της Nestle είναι η παραγωγή περισσότερων καινοτόμων και θρεπτικών προϊόντων που θα ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή»