Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τον τρόπο εξέλιξης της νοοτροπίας μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Όλοι οι άνθρωποι στην καθημερινότητα τους αντιμετωπίζουν από αμελητέα, έως τιτάνια προβλήματα, κάποια από τα οποία είναι διαχειρίσιμα και κάποια όχι.
Υπάρχει λοιπόν πληθώρα από coaches και συμβούλους σε διάφορα επίπεδα, από ατομικό, έως επιχειρησιακό και άμεσος σκοπός αυτών είναι η επίλυση κάποιου προβλήματος που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε. Πολλές φορές λοιπόν μετά την επίλυση του, όταν αντιμετωπίσουμε ξανά κάτι παρόμοιο, υπάρχει πάλι ανάγκη για βοήθεια..
Άρα δεν έχει λυθεί από την ρίζα του, και ακόμα υπάρχει κατά μια έννοια.
Μήπως λοιπόν δεν είναι πρόβλημα το ίδιο το πρόβλημα?
Μήπως από αλλού ξεκινάει το θέμα?
Το συγκεκριμένο workshop εξηγεί γιατί το 98% των ανθρώπων το μόνο ουσιαστικό πρόβλημα που έχουν, είναι αυτό της Νοοτροπίας τους και πως αυτή εμποδίζει την εξέλιξη στους περισσότερους τομείς της ζωής τους, εάν όχι σε όλους. Ξεσκεπάζει τις περισσότερες μεθόδους με τις οποίες το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώσαμε, μας έχει δείξει με λάθος τρόπο πως λειτουργεί ο κόσμος, καθώς και γιατί αυτό μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο σε ατομικό επίπεδο.
Διότι όταν έχουμε μεγαλώσει με μια νοοτροπία από μια ηλικία που δεν υπήρχε κριτική σκέψη, δυστυχώς την έχουμε σαν δεδομένη και δεν την επεξεργαζόμαστε ξανά σε ηλικίες που υπάρχει η σωστή εμπειρία και κρίση.
Και όσο περισσότερα χρόνια την έχουμε βιώσει, τόσο πιο δύσκολο είναι να την αλλάξουμε, ακόμα και αν είναι λάθος.
Είναι όμως σημαντικό να κατανοήσουμε πως: Εάν αλλάξει η νοοτροπία σου, το οτιδήποτε συμβαίνει στoν κόσμο γύρω σου, αλλάζει. Δεν είναι μυστήριος και απρόβλεπτος ο κόσμος γύρω μας, και τα γεγονότα που συμβαίνουν, εμείς δεν ξέρουμε που να κοιτάξουμε…

Παρουσίαση:  Νίκος Κιόρογλου- Consultant

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 12 Φεβρουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community