Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαΐου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το πως να γίνεις πρωταθλητής στη ζωή σου.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσος χρόνος χρειάζεται για να αλλάξει η πραγματικότητα μας;
Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου είναι αρκετό! Οι μικρές καθημερινές αποφάσεις μας, έχουν την δύναμη να επιφέρουν τεράστιες ανατροπές και να αλλάξουν την πορεία της ζωής μας. Πως αντιδράμε σε αυτές τις αλλαγές;
Από που μπορούμε να αντλήσουμε τη δύναμη για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή; Η Αθανασία Χουβαρδά είδε τη ζωή της να αλλάζει μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, αποτέλεσμα ενός τροχαίου δυστυχήματος.
Μέσα από την εξιστόρηση της εμπειρίας της, θα μας παρουσιάσει τις αλλαγές που βίωσε και πως αυτές αποτέλεσαν κινητήρια δύναμη για να λειτουργεί σήμερα ως πρέσβειρα της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παρουσίαση: Αθανασία Χουβαρδά-Podcaster και Πρέσβειρα οδικής ασφάλειας
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 17 Μαΐου 
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Πάρε το τιμόνι της ζωής στα χέρια σου" : Πως οι μικρές καθημερινές αποφάσεις μας, έχουν τη δύναμη να αλλάξουν την πορεία της ζωής μας.: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.