Ένα ακόμη biscotto workshop με ένα θέμα που ενδιαφέρει γονείς αλλά και υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα παρουσιαστεί στο biscotto coffee+ στο Mediterranean Cosmos την Πέμπτη 23 Ιουνίου.

•Ποια είναι τα μυστικά για να συμπληρώσουμε σωστά το μηχανογραφικό δελτίο;
•Ποιες είναι οι σχολές που θα βρουν δουλειά στους απόφοιτους τους;
•Ποιες είναι οι σχολές που πρέπει να αποφύγουμε οπωσδήποτε;
•Πώς θα κυμανθούν οι βάσεις τη φετινή χρονιά;

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις θα απαντήσουμε την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 σε ακόμη ένα biscotto coffee + workshop το οποίο απευθύνεται σε όσους έγραψαν πανελλήνιες αλλά όχι μόνο. Ελάτε να δούμε τα μυστικά και τις παγίδες του μηχανογραφικού, και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε.
Ο Γιώργος Ραλλάκης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Εισηγητής της ORIENTUM-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας για τη Βόρεια Ελλάδα, θα αναλύσει το μηχανογραφικό δελτίο (με το ΝΕΟ και ΠΑΛΑΙΟ σύστημα) και θα μας παρουσιάσει μυστικά και παγίδες που πρέπει να γνωρίζουμε.
ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!
Η Orientum βοηθάει κάθε χρόνο πάνω από 2.000 μαθητές και φοιτητές να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, με την χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και με τη σωστή πληροφόρηση. Εκδίδει από το 2006 κάθε χρόνο το βιβλίο «Πάμε Πανεπιστήμιο», το οποίο αποτελεί τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό σπουδών για όλα τα Πανεπιστημιακά και τα Τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας. Διοργανώνει εκδηλώσεις σε συνεργασία με Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα τμήματα των ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ και ΤΕΙ της χώρας και την παροχή συμβουλών για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Παράλληλα, οι σύμβουλοι της εταιρείας, επιχειρώντας να καλύψουν τις ανάγκες για συνεχή ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που αφορούν στην παιδεία, αρθρογραφούν τόσο σε κεντρικές όσο και σε περιφερειακές εφημερίδες.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 23 Ιουνίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Φόρμα Κράτησης