Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τηv Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τις ενοχές ως αιτίες προσωπικής δυστυχίας .

Πώς οι Ενοχές σκοτώνουν τη χαρά και τις ικανοποιήσεις της ζωής;
Πώς ο αυστηρός Εσωτερικός Κριτής γίνεται ο μεγάλος και καταπιεστικός εχθρός του εαυτού μας;
Πώς τα διαρκή «Πρέπει» μας εξουθενώνουν στην καθημερινότητα της ζωής μας;
Πώς η καταπίεση ή η αγνόηση των συναισθημάτων οδηγούν στην Κατάθλιψη;
Οι Ενοχές και η Εσωτερική Αυστηρότητα είναι πολύ συχνές «εσωτερικές» καταστάσεις, που εύκολα κάνουν τη ζωή ένα μαρτύριο.
Οι άνθρωποι με Ενοχές και Εσωτερική Αυστηρότητα διαρκώς αυτό-μαστιγώνονται. Έχουν την τάση να μέμφονται και να απορρίπτουν τον εαυτό τους. Διαπιστώνουν ότι διαρκώς υπάρχουν μέσα τους απαιτήσεις για επιτεύγματα και διακρίσεις. Όταν αυτά δεν έρχονται, η καταδίκη και η απόρριψη του εαυτού ακολουθούν. Προσπαθώντας να απομακρυνθούν από όλα αυτά, επιχειρούν υπεραναλύσεις, με αποτέλεσμα να βυθίζονται σε λογικούς λαβυρίνθους. Η συνέχεια, συχνά, είναι τα καταθλιπτικά συμπτώματα.
Η αφετηρία της λύσης, μπορεί, και συχνά είναι, η αναγνώριση, η αποδοχή και η έκφραση των συναισθημάτων τους.

Παρουσίαση: Γιάννης Νικολής : Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής ομάδας – Διδάκτωρ Ψυχιατρικής ΑΠΘ-Διευθ. Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας & προσωπικής ανάπτυξης-ΙΨΥΠΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Οι ενοχές ως αιτίες προσωπικής δυστυχίας: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.