Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου στο ten στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τον «Oδηγούμε συνετά. Οδηγούμε υπεύθυνα: Το τιμόνι της ζωής είναι στα χέρια μας».

6η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών 17-23.5 2023
Τα μέσα μετακίνησης είναι εργαλεία της καθημερινότητας μας, είτε είναι για επαγγελματική, είτε για προσωπική χρήση.
Μας παρέχουν ανεξαρτησία, και εξοικονόμιση χρόνου προκειμένου να ασχοληθούμε με δραστηριότητες που μας φέρνουν χαρά. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ξεχνάμε, πως μπορούν επίσης να μας στερήσουν πολλά όταν η χρήση τους δε γίνεται με σύνεση και σωστή κρίση.
Ο Ανθυπαστυνόμος Οδυσσέας Ψούνης της Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα μας υπενθυμίσει πως η διαμόρφωση της σωστής και συνετής οδικής συμπεριφοράς, μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια οδηγών και πεζών.
Η Αθανασία Χουβαρδά, πρέσβειρα της οδικής ασφάλειας, θα μοιραστεί μαζί μας την συγκλονιστική εμπειρία της από εμπλοκή της σε τροχαίο δυστύχημα, και πως κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι επιλογές μας, είναι ο οδηγός πίσω από το τιμόνι της ζωής μας.
Παρουσίαση: Ανθυπαστυνόμος Ψούνης Οδυσσέας Της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης
Χουβαρδά Αθανασία- Πρέσβειρα της οδικής ασφάλειας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
ten (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 15 Μαΐου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Oδηγούμε συνετά. Οδηγούμε υπεύθυνα: Το τιμόνι της ζωής είναι στα χέρια μας: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.