Ένα ακόμη workshop, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το σωστό τρόπο απώλειας βάρους μέσω της διατροφής και της άσκησης.

Είναι σημαντικό για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική, να υπάρχει σωστή διατροφική προσέγγιση της καθημερινότητας. Πολύ περισσότερο δε, όταν πρόκειται για μια προσπάθεια μείωσης βάρους. Υπάρχει υπερπληθώρα πληροφοριών γύρω από τις «δίαιτες» και τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να χάσει βάρος. Δυστυχώς πολλές από αυτές μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνες, καθώς οδηγούν σε διατροφικές ελλείψεις, οι οποίες κατ’ επέκταση μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Στο συγκεκριμένο workshopθα γίνει αναφορά στον σωστό τρόπο μείωσης βάρους μέσα από τη διατροφή και την άσκηση, θα αναφερθούν τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις λάθος προσεγγίσεις μείωσης βάρους των λεγόμενων “fad diets” και τέλος θα αναφερθεί ένας εναλλακτικός τρόπος προσέγγισης, μέσω τις διατροφικής ψυχοεκπαίδευσης, που ονομάζεται «Πέρα από τα όρια της δίαιτας»

Παρουσίαση: Παπασπανός Νίκος- Κλινικός Διαιτολόγος- Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Ναούμη Ανθούλα Ισμήνη- Διαιτολόγος -Διατροφολόγος MSc Διατροφική Ψυχοεκπαίδευση
Website: www.diettips.gr

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.
  • Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
  • Ο μέγιστος αριθμός χωρητικότητας είναι 50 άτομα: Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
  • Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
  • Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
  • Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878 ώστε να καταλάβει τη θέση σας κάποιος επιλαχών σε περίπτωση περισσότερων από 50 συμμετοχών.
  • Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
  • Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Ο σωστός τρόπος απώλειας βάρους μέσω της διατροφής και της άσκησης : Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.