Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαρτίου στο biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα τον αποφευκτικό δεσμό προσκόλλησης.

Οι άνθρωποι με αποφευκτικό τύπο προσκόλλησης έρχονται αντιμέτωποι με τη βαθιά οικειότητα και ζητήματα εμπιστοσύνης. Δημιουργούν ασυνείδητα καταστάσεις και λόγους για να φύγουν ή να σαμποτάρουν τις στενές τους σχέσεις. Τείνουν να σχετίζονται και, στη συνέχεια, να απομακρύνονται, όταν η σχέση βιώνεται από εκείνους ως πολύ έντονη.
Οι σχέσεις τους, ως αποτέλεσμα, τείνουν να είναι επιφανειακές.
Σε αυτό το workshop θα αναλύσουμε διαδραστικά τη φύση του αποφευκτικού δεσμού προσκόλλησης.

Παρουσίαση: Άλμα Κάγια, Ψυχολόγος, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων / University of Algarve, Portugal

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Ο αποφευκτικός δεσμός προσκόλλησης: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.