Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Με αφορμή το βιβλίο «Ο Νόμος της Επιτυχίας» σε δεκαέξι μαθήματα του Napoleon Hill θα πασουσιαστεί το ένατο μάθημα σε μορφή workshop με τίτλο :
Ο νόμος της Ανταπόδοσης και πως λειτουργεί ο νόμος της Έλξης

Το μέτρο ενός ανθρώπου είναι ακριβώς ο βαθμός που ο ίδιος προσαρμόζεται στο περιβάλλον του και βάζει σκοπό να αποδεχθεί την ευθύνη για κάθε δυσκολία που συναντά, είτε αυτή προέρχεται από αιτία που έγκειται και βρίσκεται υπό τον έλεγχό του είτε όχι.
Ας αρχίσουμε την ανάλυση δείχνοντας πώς η Φύση εφαρμόζει αυτόν τον νόμο για λογαριασμό όσων καλλιεργούν τη Γη. Ο γεωργός ετοιμάζει προσεκτικά το χώμα και μετά σπέρνει το στάρι και περιμένει, ώσπου ο Νόμος της Αυξανόμενης Ανταπόδοσης να φέρει πίσω τον σπόρο που έσπειρε, συν μια πολλαπλή αύξησή του.
Εάν δεν υπήρχε ο νόμος της Αυξανόμενης Ανταπόδοσης, ο άνθρωπος θα πέθαινε, επειδή δεν θα μπορούσε να κάνει το χώμα να παράγει επαρκή τροφή για να ζήσει. Δεν θα υπήρχε όφελος να κερδίσεις σπέρνοντας ένα χωράφι με στάρι, εάν η σοδειά δεν απέδιδε περισσότερο στάρι απ’ όσο σπάρθηκε.
Ο νόμος της έλξης, μέσω των οποίων τα όμοια έλκουν τα όμοια, εξηγούν πολλές αποτυχίες.  Εύκολα καταλαβαίνουμε γιατί ο αρνητικός νους, που έχει κολλήσει στην αποτυχία και δεν διαθέτει τη ζωοποιό δύναμη της αυτοπεποίθησης, δεν θα ελκύσει τον θετικό νου, που κυριαρχείται από σκέψεις επιτυχίας.

Παρουσίαση: Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς: Life and Executive Coach

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 18 Ιουνίου

Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: 
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community