Στον πεζόδρομο Καλαμαριάς, συναντήσαμε το Marvel. Απλή, ξεκούραστη διακόσμηση, άνετες πολυθρόνες και καναπέδες, funk rock μουσική, φιλικό προσωπικό, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στην περιοχή. Το όραμα, όταν δημιουργήθηκε το Marvel ήταν να προστεθεί μια ποιοτική σφήνα διασκέδασης στον πολυσύχναστο Πεζόδρομο με την έντονη εμπορική δραστηριότητα.

 

Coffee – Wines – Cocktails at Marvel

Αυτό είναι το τρίπτυχο γύρω από το οποίο το Marvel αναπτύσσει τη δραστηριότητά του και επιδιώκει να αγγίζει την τελειότητα στην προσέγγισή τους. Για το λόγο αυτό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα χαρμάνια του καφέ, με μονοποικιλιακούς κοκκους να αλέθονται τη στιγμή που παραγγέλνετε τον καφέ της προτίμησής σας και να σερβίρονται στα φινετσάτα ποτήρια και σωστά φλιτζάνια.

Η wine list είναι πλούσια με πολλές επιλογές από δημοφιλείς και πιο ψαγμένους αμπελώνες. Τα κρασιά σε ποτήρι είναι πολλά και τα απολαμβάνετε με το σωστό τρόπο σερβιρίσματος και στη σωστή θερμοκρασία.

Όσο για τα cocktails, έχει γίνει και εδώ προσεκτική μελέτη. Οι έμπειροι bartenders μπορούν να σας ετοιμάσουν οποιοδήποτε από τα κλασικά cocktails επιθυμείτε, καθώς δε λείπει τίποτα από την άρτια ενημερωμένη κάβα του. Πέρα από τα κλασικά και διάσημα όμως, μας προτείνει και τα signature cocktails που έχουν δημιουργηθεί με δικές τους συνταγές αποκλειστικά για όσους θα το επισκεφτείτε.

Τα events του Marvel

Διαδρομές Οίνου
Κάθε Τρίτη και Τετάρτη, η μέρα είναι αφιερωμένη στο κρασιά του ελληνικού αμπελώνα. Έτσι, το Marvel, μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τα κρασιά ενός διαφορετικού οινοποιείου κάθε εβδομάδα με προνομιακές τιμές τόσο στο ποτήρι, όσο και στη φιάλη.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Κομνηνών 74, Καλαμαριά

Τηλέφωνο
2313039014

Ανοιχτά: Από τις 08:00