Το φως των κεριών από μόνο του προσδίδει στον χώρο μία αίσθηση ηρεμίας και τον κάνει περισσότερο φιλόξενο. Πόσο μάλλον όταν το κερί «φιλοξενείται» σ’ ένα καλοσχεδιασμένο αντικείμενο – κηροπήγιο. Η Luxury Candles είναι η καλύτερη επιλογή για να απολαύσετε την ατμόσφαιρα των κεριών είτε πρόκειται για ιδιωτικό χώρο, είτε για χώρους εστίασης και ξενοδοχεία είτε για ξεχωριστά events. Στο εργαστήριό της, στη Θεσσαλονίκη, δημιουργεί κεριά με φυσικά αρωματικά έλαια και σχέδια εμπνευσμένα από τη Μεσόγειο και την αιγαιοπελαγίτικη αισθητική και παράδοση.

Ιδανικές προτάσεις για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και events

Μάλιστα αναλαμβάνει για τους χώρους εστίασης να συμβουλεύσει για την επιλογή των κεριών, να δημιουργήσει και customized κεριά, που θα φιλοξενούν το λογότυπο της επιχείρησης, μεταξύ άλλων και να τα ξαναγεμίζει κάθε φορά που αδειάζει το περιεχόμενό τους. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη υπηρεσία, που σίγουρα θα αλλάξει το σκηνικό ενός café ή εστιατορίου προς το καλύτερο, όλες τις εποχές του χρόνου. Άλλωστε, όπως αναφέραμε, το φως των κεριών έχει έναν θετικό συμβολισμό είτε σε κλειστό είτε σε ανοιχτό χώρο και κυρίως τονίζει τη φιλοξενία και τη ζεστασιά που αποπνέει κάθε χώρος.

Η Luxury Candles συνεργάζεται με χώρους εστίασης, ξενοδοχεία αλλά και επιλεγμένα καταστήματα με είδη διακόσμησης, όπου ένα από τα πλεονεκτήματά της είναι ότι μπορεί να σχεδιάσει είδη κεριών εξειδικευμένα για το brand των επιχειρήσεων με επιλογές από μία μεγάλη γκάμα.

Το μοναδικό Coconut Candle και η συλλογή Aegean Rapsody εντυπωσιάζουν

Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζουμε είναι το Coconut Candle, φτιαγμένο από φυσικό κέλυφος καρύδας, το οποίο, μάλιστα, επιπλέει στο νερό και δημιουργεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα σ’ ένα event, όπου υπάρχει πισίνα στον χώρο.

Μία άλλη συλλογή που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η Aegean Rhapsody χάρη στον πρωτότυπο σχεδιαστικό της ύφος, το κερί με βάση το τσιμέντο και τη φυσική διακόσμηση που αποτελείται από πέτρες, φύλλα χρυσού και άλλα φυσικά υλικά.

Όσο για το αν διατηρούνται αναμμένα τα κεριά και δε σβήνουν με ένα απλό αεράκι, να πούμε ότι το φυτίλι τους είναι ξύλινο και όχι μόνο διατηρούν τη φλόγα τους αλλά καίγονται αργά και σταθερά με φυσικό τρόπο.

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, μπορείτε να επιλέξετε εκτός από τον τύπο του κεριού και το άρωμα που επιθυμείτε καθώς και κάποιες ακόμη διαφοροποιήσεις.

Η Luxury Candles δε δημιουργεί απλά κεριά και αρωματικά χώρου, κυρίως, δημιουργεί μια εμπειρία για τον χώρο σας, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, και την εκδηλώσεις σας.

*Φωτογραφίες: @akpov 

Luxury Candles

Workshop: Μ. Ψελλού 37, Θεσ/νίκη
T: +302313116967 / +306980358748

E: [email protected]

Website: luxurycandles.gr

Facebook: Luxury Candles

Instagram: luxurycandles_handmade