Όταν αγαπάς το καλό φαγητό βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση για νέους χώρους που θα σου το προσφέρουν. Η αγάπη για το καλό φαγητό, λοιπόν, είναι αυτή που μας παρακινεί πάντα να ψάχνουμε, να δοκιμάζουμε και να συγκεντρώνουμε τους χώρους εκείνους στη Θεσσαλονίκη, που το προσφέρουν στην καλύτερη εκδοχή του. Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει και το La Bistecca, στην πράσινη γειτονιά της Σοφούλη, ένα μέρος που αφήνει τις πιο δυνατές γευστικές αναμνήσεις.

Το ξύλο, τα μεγάλα παράθυρα και τα μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία συνθέτουν τη classy ατμόσφαιρα του χώρου, με τους οικοδεσπότες του να σας υποδέχονται καθημερινά με το πιο ζεστό τους χαμόγελο και πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.Έχει γίνει σοβαρή δουλειά εδώ κι αυτό φαίνεται παντού, στον χώρο, στο άψογο σέρβις, στο μπαρ και στην κουζίνα. Εξάλλου, ό,τι γίνεται με αγάπη και μεράκι το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.

Σύγχρονη ελληνική γαστρονομία με ρίζες στην παράδοση

Η ελληνική κουζίνα είναι από τα δυνατά στοιχεία της χώρας μας, πλούσια σε γεύσεις και συνταγές με πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο και με έντονο το μεσογειακό στοιχείο. Έτσι και οι γεύσεις του La Bistecca είναι μεν ελληνικές, με ντόπια φρέσκα προϊόντα και αγνές πρώτες ύλες, αλλά δοσμένες με στυλ και δημιουργικότητα.

Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε

Το La Bistecca το επιλέγουμε μεσημέρι για γευστικό lunch μενού, με εκλεκτές προτάσεις σε κρέας, ζυμαρικά, ψάρια, καθώς και vegan επιλογές, το απόγευμα για κρασάκι και early drinks συνοδευόμενα από νόστιμα ορεκτικά και φυσικά το βράδυ για τα όμορφα μεσογειακά πιάτα τους που επιμελούνται έμπειροι Chefs. Η μουσική κινείται σε jazz και lounge ρυθμούς και έρχεται να ταιριάξει απόλυτα με το καλαίσθητο περιβάλλον. Δε λείπουν και οι live jazz βραδιές με σαξόφωνο.

Μας μάγεψαν τα Μανιτάρια Σωτέ με ξινομυζήθρα, μυρωδικά, ρόκα και σορμπέ κόκκινης πιπεριάς ή με Χοιρινό Απάκι φάβα πράσινη, καραμελωμένο κρεμμύδι, λιαστή ντομάτα, ραπανάκι και λάδι σχοινόπρασο. Το Στριφτό Κοτόπουλο με κοτόπουλο, πέστο λιαστής τομάτας, κρέμα γάλακτος, θυμάρι, ρόκα και μυρωδικά. Η Χοιρινή Παντσετομπριζόλα με ρόκα και τοματίνια, πουρέ πατάτας, μουστάρδα σε κόκκους και λάδι σχοινόπρασο. Το Burger ημέρας στην πιο ελληνική εκδοχή του, με πιτούλες αντί για ψωμάκι και γραβιέρα αντί για τσένταρ. Τέλος, η απίθανη σφαιρική Pavlova, με παγωτό παντζάρι, φρούτα, καραμελωμένο φιστίκι και σιρόπι δυόσμου. Μη φύγετε αν δεν τα δοκιμάσετε!

Και αν δε θέλετε να αποχωριστείτε την άνεση του καναπέ σας, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τηλέφωνο, να παραγγείλετε τα πιάτα που επιθυμείτε και να τα πάρετε σε πακέτο από το μαγαζί σε eco friendly συσκευασία. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι κάθε Τρίτη μπορείτε να απολαύσετε και ένα διαφορετικό μενού μόνο με 10 ευρώ, στο πλαίσιο του Food Festival.

Το La Bistecca σάς δίνει τη δυνατότητα να οργανώσετε στον χώρο του διάφορες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις, εταιρικές συναντήσεις, γάμους, βαφτίσεις, με τρόπο που θα αφήσει σε εσάς και τους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάλιστα, μπορείτε να επιλέξετε από κοινού το μενού, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας γευστικές προτιμήσεις.

Η καλή φήμη που έχει σε όλη τη Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία και αυτό θα το καταλάβετε και εσείς από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το επισκεφτείτε.

 

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Καπετανίδου 2 & Θεμιστοκλή Σοφούλη 77

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Κυριακή 13:00-00:00