Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα την αποτυχία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Για την αποτυχία θα πρέπει να κατανοήσεις δύο πράγματα:
α) Ότι είναι μέρος του «παιχνιδιού» της ζωής και
β) Ότι συμβαίνει σε όλους. Και όταν λέμε όλους το εννοούμε.
Ο Michael Jordan έχει κάνει μια δήλωση που μπορεί να διδάξει πολλά: «Στη καριέρα μου, έχω χάσει πάνω από 9.000 καλάθια. Έχω χάσει σίγουρα τουλάχιστον 300 παιχνίδια και 26 από αυτά κρίθηκαν από βολή μου, όπου σούταρα και απέτυχα. Έχω αποτύχει τόσες πολλές φορές στη ζωή μου που ούτε καν τις θυμάμαι. Και αυτός είναι και ο λόγος που έγινα πετυχημένος».Ο Jordan αποδεικνύει ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα της ζωής: ότι αν ξέρεις πως να διαχειριστείς την αποτυχία και το τι μπορείς να κερδίσεις μέσα από αυτή, η επιτυχία είναι δεδομένη.
Πριν ξεκινήσεις να κερδίζεις, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να χάνεις. Και η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές, τείνουμε να χάνουμε και πιο συχνά από ότι κερδίζουμε.Ο Thomas Edison απέτυχε 1000 φορές πριν δημιουργήσει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα. Η πρώτη ιστορία του Stephen King απορρίφθηκε 30 φορές πριν εκδοθεί. Ακόμη και ο Henry Ford, είδε πολλές εταιρίες του να κλείνουν πριν δημιουργήσει τη Ford Motor Company.
Το μυστικό με τους πετυχημένους ανθρώπους, είναι πως έμαθαν να χάνουν. Ακόμη και αν οι αποτυχίες αποσυντονίζουν και προκαλούν ερωτήματα, παράλληλα πλάθουν τον χαρακτήρα σου ώστε να αντέξεις τα επόμενα δυσάρεστα αποτελέσματα. Φυσικά, δεν τα καταφέρνουν όλοι. Όμως η κατανόηση της αποτυχίας, είναι το θεμέλιο για την πρώτη μεγάλη επιτυχία που έρχεται.

Παρουσίαση: Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς: Life and Executive Coach

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 8 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: 
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community