Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα την τεχνική του Pranic Healing και Πώς να καταπολεμήσουμε το άγχος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15  Νοεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Απαλλαχθείτε από πονοκεφάλους, αλλεργίες, άγχος, φοβίες, εξαρτήσεις και πολλά άλλα γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά! Το Pranic Healing είναι ένα εξελιγμένο και δοκιμασμένο σύστημα ενεργειακής θεραπείας, το οποίο αναπτύχθηκε από τον ιδρυτή και Δάσκαλο Choa Kok Sui. Είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και διαδιδόμενο σύστημα εναλλακτικής, συμπληρωματικής θεραπευτικής και είναι παγκόσμια αναγνωρισμένο στους κόλπους της εκπαιδευτικής, επιστημονικής και ιατρικής κοινότητας. Σαν τεχνική, ακολουθεί πολύ συγκεκριμένα και λεπτομερή πρωτόκολλα και χρησιμοποιεί την ενέργεια που υπάρχει άφθονη στο περιβάλλον, με σκοπό να επέμβει στην αύρα και να εξασφαλίσει την ομαλή ροή της ενέργειας μέσα σε αυτή, γεγονός που επηρεάζει άμεσα το φυσικό σώμα και τη συνολική του υγεία, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτoΐαση και ενεργοποιούνται οι φυσικοί του μηχανισμοί. Σε αυτήν την παρουσίαση θα μάθετε:
• Πώς να νιώθετε την ενέργεια μέσα στα χέρια σας
• Τι είναι το ενεργειακό σώμα και πως επιδρά στο φυσικό σώμα
• Πώς εμφανίζονται οι ανισορροπίες και τα προβλήματα υγείας
• Πώς το Pranic Healing μπορεί να επιταχύνει την έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτοΐαση
• Τι είναι το άγχος και το στρες και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά με το Pranic Healing

Λίγα Λόγια για την Εισηγήτρια Chiara Perfetti

Η επικεφαλής του Rama – Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, Chiara Perfetti, εκπαιδεύτηκε στο Pranic Healing πριν από 14 χρόνια στην Ιταλία. Σήμερα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια των σεμιναρίων: Basic, Advanced, Ψυχοθεραπείας και Super Brain Yoga στην Ελλάδα και στην Κύπρο και πιστοποιημένη Pranic Ψυχοθεραπεύτρια, εξασφαλίζοντας ένα σταθερά ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό επίπεδο, σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς που άπτονται των σεμιναρίων και των θεραπευτικών δραστηριοτήτων της. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Rama το 2006, προωθεί σταθερά την εφαρμογή των τεχνικών του Pranic Healing ως συμπληρωματική ενεργειακή θεραπεία, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και υγείας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών και των κοινωνικών ομάδων.

O Rama -Ελληνικός Οργανισμός Pranic Healing, είναι από το 2006 ένας οργανισμός που ως επίσημος δικαιοδόχος και συνεργάτης του Institute of Inner Studies Inc., έχει ως κύρια αποστολή του τη διδασκαλία και διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Παρουσίαση: Chiara Perfetti- Pranic Ηealing Instructor

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 15  Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community