Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τη σημαντικότητα της αυτοσυγχώρεσης  θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

O Ρώσος ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας Mikhail Litvak λέει ότι: «Ο μεγαλύτερος εχθρός σου δεν είναι κάποιος που παραμονεύει στις σκιές περιμένοντας να γλιστρήσεις. Ο μεγαλύτερος εχθρός σου είναι ο εαυτός σου και η αντιμετώπιση αυτού του εχθρού μπορεί να είναι πολύ σκληρή».
Στον χώρο της προσωπικής ανάπτυξης, της αυτοβελτίωσης, της αυτογνωσίας και της θετικής ψυχολογίας πολύ συχνά ακούμε ή διαβάζουμε θέματα που έχουν να κάνουν με το βρες τον πραγματικό σου εαυτό, βρες το σκοπό της ζωής σου, βρες το κίνητρό σου, πως να αποκτήσεις ευτυχία, επιτυχία, ηγετικές ικανότητες κ.τ.λ. Σε όλη αυτή όμως τη διαδικασία της προσωπικής εξέλιξης το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι, τις περισσότερες φορές, ο ίδιος μας ο εαυτός που μας σαμποτάρει. Όμως όπως ένα μικρό παιδί που κάνει ένα σφάλμα και στη συνέχεια η μητέρα του το παίρνει στην αγκαλιά της, το συγχωράει και το ανακουφίζει, έτσι πρέπει να φερθούμε και στον εαυτό μας. Μόνο τότε μπορεί κάποιος να ενισχύσει την αυτοεικόνα του και την αυτοεκτίμησή του και να επιτρέψει στον εαυτό του να εξελιχθεί και να πετύχει.
Το πρώτο βήμα που οφείλει να κάνει ένας άνθρωπος που ξεκινάει ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης είναι να συγχωρέσει, να συμφιλιωθεί και να αγαπήσει τον εαυτό του. Αυτό, θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.
Όταν αγαπάμε κάτι πάρα πολύ κανείς δεν μπορεί να μας πείσει ότι αυτό δεν αξίζει, δεν είναι σημαντικό. Σκεφτείτε λίγο την αγαπημένη σας ομάδα, το αγαπημένο σας τραγούδι, το αγαπημένο σας φαγητό κ.τ.λ. Κανείς δεν μπορεί να σας πείσει ότι δεν είναι τα καλύτερα. Φανταστείτε τώρα να συγχωρέσετε και να αγαπήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Όχι με την έννοια του ναρκισσισμού και της εγωπάθειας αλλά με την αγάπη της αμοιβαίας σύνδεσης και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Ποιος θα μπορούσε τότε να σας πείσει ότι δεν αξίζετε;
Ποιόν θα αφήνατε να σας πει ότι δεν μπορείτε;
Μέσα από αυτό το workshop θα μιλήσουμε για τη σημαντικότητα της αυτοσυγχώρεσης και θα γνωρίσουμε τεχνικές ώστε να συνδεθούμε με τον εαυτό μας. Πρέπει επιτέλους όλοι μας να εξαλείψουμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, να αναδείξουμε τα πραγματικά μας χαρίσματα και μέσω αυτών να συμβάλλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς- Life and Executive Coach

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 18 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community