Ένα ακόμη biscotto workshop θα πραγματοποιηθεί τη Δεύτερα 22 Μαΐου στο ten στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos με θέμα Η ψυχολογία της έλξης και η επιστήμη των σχέσεων_Part 2!

Στη διάλεξη αυτή, θα εξεταστούν επιστημονικά ευρήματα (και όχι απόψεις γκουρού και δημοφιλών συγγραφέων) που αφορούν τις σχέσεις και την έλξη.
Θα αναλυθεί το ερώτημα του ποιος μας αρέσει και τι μας κάνει ελκυστικούς.
Θα εξεταστούν επίσης οι πρώτες εντυπώσεις και η άποψη ότι ό,τι είναι όμορφο είναι καλό, καθώς και η υπόθεση της έλξης των αντίθετων.
Θα συζητήσουμε για τις υγιείς σχέσεις, την αγάπη και τη ζήλια, ενώ θα δούμε αν μπορούμε να αγαπήσουμε περισσότερα από ένα άτομα.
Τέλος, θα αναλυθούν η πρόβλεψη κινδύνου διαζυγίου, οι αντιδράσεις σε προβλήματα στη σχέση και ο τερματισμός σχέσεων.
Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τα ευρήματα της επιστήμης σχετικά με τις σχέσεις και την έλξη, αυτή η διάλεξη είναι για εσάς!

Παρουσίαση: Δρ Άγγελος Ροδαφηνός / Καθηγητής Ψυχολογίας / rodafinos.weebly.com

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
ten (Mediterranean Cosmos)
Δεύτερα 22 Μαΐου 2023
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
*Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos
Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Η ψυχολογία της έλξης και η επιστήμη των σχέσεων_Part 2: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.