Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη γυναίκα.

«Η κυρία Άρτεμη Ριζάρη» είναι μια νεαρή κοπέλα, η οποία αψηφώντας τα στεγανά του νησιού στο οποίο ζούσε καθώς και τα στενά όρια της μεταχουντικής Ελλάδας φεύγει από την Κρήτη για να μορφωθεί και να δουλέψει χτίζοντας εμπορικές σχέσεις και επαφές. Μέσα από τον αγώνα αυτής της κοπέλας, η συγγραφέας του βιβλίου κ. Νάνσυ Καλφούδη- Παπάκου περιγράφει με τον πιογλαφυρό τρόπο τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε και τα στερεότυπα που έπρεπε να πολεμήσει η γυναίκα εκείνης της εποχής, προκειμένου να σπουδάσει και να αναρριχηθεί επαγγελματικά.

Το μήνυμα της Άρτεμη Ριζάρη και του βιβλίου, πιο επίκαιρο από ποτέ,έρχεται να μεταφέρει  το Writers’ AgencyBookguru.gr στο χώρο του Biscotto community σε μία παρουσίαση διαφορετική και πρωτότυπh. Ορμώμενοι από το θέμα του βιβλίου, μιλάμε για την εξελικτική πορεία της γυναίκας, συζητάμε για θέματα ισότητας των δύο φίλων, αναλύουμε την ψυχολογία της και όλες τις προκαταλήψεις που πρέπει να αντιμετωπίσει για να κερδίσει την μάχη με την ισότητα καθώς και για την γυναίκα του επιχειρείν.  Τη μέρα αυτή λοιπόν, μιλάμε για την «Γυναίκα στα Χρόνια».

Κοντά μας θα έχουμε: την συγγραφέα του βιβλίου «Η κυρία Άρτεμη Ριζάζη», Νάνσυ Καλφούδη-Παπάκου, την Μίνα Φιλιοπούλου, Δικηγόρο Παρ’ ΑρείωΠάγω, Εξειδεκευμένη στην Ενδοοικογενειακή και Έμφυλη Βία, Αντιπρόεδροτου Επιστημονικού Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου, Μέλος της Ειδικής Επιτροπής Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας για την Έμφυλη και Ενδοοικογενειακή Βία, Μέλος Δ.Σ Συλλόγου ΑΧΤΙΔΑ, την Γεωργία Κιζιρίδου, Ψυχολόγος, την Ευαγγελία Τζιάκα ιδιοκτήτρια του Writers’ AgencyBookguru.gr και τη δημοσιογράφο Έλσα Αγοραστού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ που έχει ετοιμάσει η Bookguru.grγια την «Ημέρα της Γυναίκας» ενώ θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής από την εικαστικό Βασιλική Βλαχογιάννη.
Το βιβλίο «Η κ.Άρτεμη Ριζάρη» κυκλοφορεί από την Bookguru.gr.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 9 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

«Η Γυναίκα στα Χρόνια»: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.