Το πρώτο biscotto workshop του Σεπτεμβρίου είναι αφιερωμένο στη δύναμη της συνήθειας και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Μια φορά κι έναν καιρό ένας αναβάτης κάλπαζε με το άλογό του πολύ γρήγορα. Φαινόταν ότι έτρεχε να προλάβει κάτι πολύ σημαντικό.
Στην άκρη του δρόμου περπατούσε ένας χωρικός και βλέποντάς τον του φωνάζει: «Ε, που πας τόσο βιαστικά;» Τότε ο αναβάτης αλαφιασμένος του απαντάει: «Δεν ξέρω! Ρώτα το άλογο!»
Αυτή είναι η ιστορία της ζωής για τους περισσότερους από εμάς. Καβαλάμε το «άλογο» των συνηθειών μας χωρίς να έχουμε ιδέα που πηγαίνουμε. Μελέτες έχουν δείξει ότι το 95% όσων αισθανόμαστε, σκεφτόμαστε και κάνουμε είναι αποτέλεσμα μιας επίκτητης συνήθειας. Γεννιόμαστε με ένστικτα, αλλά χωρίς συνήθειες. Στην παιδική μας ηλικία μαθαίνουμε μια σειρά αυτοματοποιημένων συμπεριφορών που σχετίζονται με συγκεκριμένα ερεθίσματα.
Στο workshop «Η δύναμη της συνήθειας: Γνωσιακές δεξιότητες και εργαλεία αλλαγής» θα αναπτύξουμε τις δεξιότητες εκείνες που χρειάζονται ώστε να παρατηρούμε και να ταξινομούμε τις συνήθειες μας σε ωφέλιμες και μη. Επίσης θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε εργαλεία που στόχο έχουν να τροποποιήσουν ή να αντικαταστήσουν συνήθειες που δεν μας εξυπηρετούν . Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να δουλέψουμε μαζί στο εναρκτήριο workshop μιας πολύ δημιουργικής σεζόν.

Παρουσίαση: Αλέξανδρος Γκαγκαλνάς/ Life and Executive Coach. 

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community